- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Euroleague
Εχει δρομο ακομα η Ευρωλιγκα πρεπει ομως να παρουμε ολα τα παιχνιδια εντος εδρας και σε συνδυασμο με 3-4 νικες εκτος (Λαμποραλ,Μαλαγα και Εφες) φτανουμε στο 10-4 και νομιζω οτι θα εχουμε πλεονεκτημα εδρας στην επομενη φαση...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Οχι final 4 φιλε,αλλα με τοσο αλλαγμενη ομαδα που ταυτοχρονα εχει μικρο μεσο ορο ηλικιας θα ειναι επιτυχια να περασουμε τους ομιλους καταρχας,γιατι δε θεωρειται κατι αυτονοητο οπως τα αλλα χρονια.Επισης δεν εχουμε καθολου βαθος στο παγκο,το 5αρι συμφωνα με τις εφημεριδες καθε μερα κλεινει και 5αρι δε βλεπουμε,οποτε καταλαβαινεις...Αυριο που παιζουμε με τον Ολυμπιακο για το κυπελο και εχουμε και σημαντικες απουσιες,εκει θα δεις την γυμνια του φετινου μπασκετικου Παναθηναικο γιατι στα μεταγραφικα τα καναμε μπαχαλο,επενδυσαμε σωστα σε νεαρους παιχτες αλλα αυτοι οι παιχτες δεν ειναι ετοιμοι απο τωρα για βασικοι,το προβλημα ειναι οτι ηρθαν λιγοι εμπειροι παιχτεςAndriana Bird έγραψε:τι λεει θα παει η παναθα φετος στους 4 η παλι εξω????
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Πανάθα, με mvp το πουλέν μου τον Χαραλαμπόπουλο. Δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς...
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
psaraki έγραψε:Kefka09 έγραψε:Πανάθα, με mvp το πουλέν μου τον Χαραλαμπόπουλο. Δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς...
παναθα ναι αλλα φετος δ εχει κουπα
Αν είχαμε και Πινγκ Σανγκ, το σηκώναμε χαλαρά. Τώρα, ίσως βάλουν και κανά χεράκι οι γκρι να μας εμποδίσουν.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης