Dragon Ball Z Xenoverse

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kokouman » 08 Ιούλ 2014, 12:55

Αμα ειναι νεος χαρακτηρας θα ειναι καμια μουφια και θα ξενερωσουμε τη ζωη μας..
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 08 Ιούλ 2014, 12:56

Η Japan Expo πέρασε και δεν είδαμε και πολλά. Δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν εκεί στην Namco, στα live streams τους έδειξαν μόνο το trailer της E3. Τώρα μάλλον θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από το ερχόμενο V-Jump περιοδικό και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να το δούμε στην Gamescom.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 08 Ιούλ 2014, 19:03

Είναι σε pre-alpha κατάσταση το παιχνίδι για αυτ'ο δεν έίδαμε πολλά...Έχει προοπτικές πάντως.
Γενικά απο dragon ball παιχνίδια ποιο ήταν τα αγαπήμενο σας, απο τα οποία θα θέλατε να πάρει στοιχεία το Xenoverse?
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό kokouman » 08 Ιούλ 2014, 23:10

Budokai 3 και Budokai Tenkaichi 3..Ακομα τα θυμαμαι που τα ειχα λιωσει οσο δεν παει μικρος.Σιγουρα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ολων των εποχων και απο τους λογους που πηρα ps2.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 08 Ιούλ 2014, 23:43

Συμφωνώ και εγω αυτά είχα λιώσει μικρός!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό kokouman » 09 Ιούλ 2014, 14:43

Ε μα επιβαλλεται ! Παιχνιδαρες και οι 2 !
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 10 Ιούλ 2014, 13:59

Η πλάκα είναι ότι κανείς δεν αναφέρει το Infinite World, ούτε καν τα Shin Budokai αλλά τεσπα.

Αν βγει καλό το Xenoverse, μάλλον θα το πάρω για PS4. Εσείς;
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 11 Ιούλ 2014, 20:05

Υπομονή λίγο, θα ανέβει και σχετικό αφιέρωμα με την σειρά Dragon Ball καθώς το επιμελήθηκα. Πραγματικά περιμένω τις απόψεις όλων για το συγκεκριμένο franchise. Όσο αφορά τον νέο τίτλο κρατάτε μικρό καλάθι καθώς και για το Battle of Z λεγόντουσαν πολλά και διάφορα, αλλά όσο και αν το έλιωσα ήταν εντυπωσιακό μόνο στα σημεία. Για τον νέο χαρακτήρα διάβασα κάπου ότι ίσως είναι ο πατέρας του Trunks αν και δεν το πιστεύω. Επιπλέον δηλώσανε νέα ιστορία στην σειρά. Ίδωμεν, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω..
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό kokouman » 11 Ιούλ 2014, 21:05

Μα ο πατερας του trunks ειναι ο vegeta αρα δεν βγαζει νοημα.Χαιρομαι που αποφασισες να κανεις ενα αφιερωμα στην σειρα που με μεγαλωσε και απο πλευρας gaming αλλα περισσοτερο σαν anime.Ειμαι ενθουσιασμενος για το νεο παιχνιδι καθως δειχνει οτι εχει ωραια και πολλα combo και εχει κρατησει καποια καλα στοιχεια του Battle of Z.Ειμαι και επιφυλακτικος ομως επειδη τα νεα DΒΖ games δεν μας εχουν προσφερει και τοσο καλες στιγμες τελευταια οσο τα προηγουμενα...Ας περιμενουμε νεες πληροφοριες λοιπον.Οποιος θελει να βλεπει ολα τα νεα σχετικα με anime games να μπαινει στο Saiyan Island αν δεν το ξερετε ηδη.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 12 Ιούλ 2014, 00:09

kokouman έγραψε:Μα ο πατερας του trunks ειναι ο vegeta αρα δεν βγαζει νοημα.Χαιρομαι που αποφασισες να κανεις ενα αφιερωμα στην σειρα που με μεγαλωσε και απο πλευρας gaming αλλα περισσοτερο σαν anime.Ειμαι ενθουσιασμενος για το νεο παιχνιδι καθως δειχνει οτι εχει ωραια και πολλα combo και εχει κρατησει καποια καλα στοιχεια του Battle of Z.Ειμαι και επιφυλακτικος ομως επειδη τα νεα DΒΖ games δεν μας εχουν προσφερει και τοσο καλες στιγμες τελευταια οσο τα προηγουμενα...Ας περιμενουμε νεες πληροφοριες λοιπον.Οποιος θελει να βλεπει ολα τα νεα σχετικα με anime games να μπαινει στο Saiyan Island αν δεν το ξερετε ηδη.

Ναι όντως @kokouman, χαζομάρα μου. Πάντως έχει να κάνει κάτι με το γενεαλογικό του δέντρο, το θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB