- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 00:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dragon Ball Z Xenoverse
Η Japan Expo πέρασε και δεν είδαμε και πολλά. Δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν εκεί στην Namco, στα live streams τους έδειξαν μόνο το trailer της E3. Τώρα μάλλον θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από το ερχόμενο V-Jump περιοδικό και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να το δούμε στην Gamescom.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Η πλάκα είναι ότι κανείς δεν αναφέρει το Infinite World, ούτε καν τα Shin Budokai αλλά τεσπα.
Αν βγει καλό το Xenoverse, μάλλον θα το πάρω για PS4. Εσείς;
Αν βγει καλό το Xenoverse, μάλλον θα το πάρω για PS4. Εσείς;
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Υπομονή λίγο, θα ανέβει και σχετικό αφιέρωμα με την σειρά Dragon Ball καθώς το επιμελήθηκα. Πραγματικά περιμένω τις απόψεις όλων για το συγκεκριμένο franchise. Όσο αφορά τον νέο τίτλο κρατάτε μικρό καλάθι καθώς και για το Battle of Z λεγόντουσαν πολλά και διάφορα, αλλά όσο και αν το έλιωσα ήταν εντυπωσιακό μόνο στα σημεία. Για τον νέο χαρακτήρα διάβασα κάπου ότι ίσως είναι ο πατέρας του Trunks αν και δεν το πιστεύω. Επιπλέον δηλώσανε νέα ιστορία στην σειρά. Ίδωμεν, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω..
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Μα ο πατερας του trunks ειναι ο vegeta αρα δεν βγαζει νοημα.Χαιρομαι που αποφασισες να κανεις ενα αφιερωμα στην σειρα που με μεγαλωσε και απο πλευρας gaming αλλα περισσοτερο σαν anime.Ειμαι ενθουσιασμενος για το νεο παιχνιδι καθως δειχνει οτι εχει ωραια και πολλα combo και εχει κρατησει καποια καλα στοιχεια του Battle of Z.Ειμαι και επιφυλακτικος ομως επειδη τα νεα DΒΖ games δεν μας εχουν προσφερει και τοσο καλες στιγμες τελευταια οσο τα προηγουμενα...Ας περιμενουμε νεες πληροφοριες λοιπον.Οποιος θελει να βλεπει ολα τα νεα σχετικα με anime games να μπαινει στο Saiyan Island αν δεν το ξερετε ηδη.
-
kokouman - Δημοσιευσεις : 199
kokouman έγραψε:Μα ο πατερας του trunks ειναι ο vegeta αρα δεν βγαζει νοημα.Χαιρομαι που αποφασισες να κανεις ενα αφιερωμα στην σειρα που με μεγαλωσε και απο πλευρας gaming αλλα περισσοτερο σαν anime.Ειμαι ενθουσιασμενος για το νεο παιχνιδι καθως δειχνει οτι εχει ωραια και πολλα combo και εχει κρατησει καποια καλα στοιχεια του Battle of Z.Ειμαι και επιφυλακτικος ομως επειδη τα νεα DΒΖ games δεν μας εχουν προσφερει και τοσο καλες στιγμες τελευταια οσο τα προηγουμενα...Ας περιμενουμε νεες πληροφοριες λοιπον.Οποιος θελει να βλεπει ολα τα νεα σχετικα με anime games να μπαινει στο Saiyan Island αν δεν το ξερετε ηδη.
Ναι όντως @kokouman, χαζομάρα μου. Πάντως έχει να κάνει κάτι με το γενεαλογικό του δέντρο, το θυμάμαι καλά.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης