- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 04:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τελείωσα το Deponia. Είχε greek subtitles και δεν το ήξερα τόσον καιρό;! Τώρα παίζω Don't Starve, Monaco και The King's Crusade. Λογικά θα ξεκινήσω και το Thief σύντομα!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Τέλος με το Beyond: Two Souls το οποίο ήταν ικανοποιητικό παρά το κακό μοντάζ των πρώτων επιπέδων αλλά σίγουρα δεν ήταν το Heavy Rain. Θα ήθελα το επόμενο πόνημα της Quantic Dreams να είναι "παιχτικά" ανάμεσα στα Fahrenheit & Heavy Rain, για τους άλλους τομείς δεν έχω παράπονο.

P.S.: Η μηχανή γραφικών είναι Next Gen σε Current Gen μηχάνημα, τρομάζω στην ιδέα του τι πρόκειται να δούμε οπτικά από αυτή την ομάδα...
Αυτές τις μέρες ξεκίνησα το Splinter Cell: Blacklist το οποίο έχει τα θεματάκια του αλλά μου αρέσουν τα παιχνίδια που σου προσφέρουν την επιλογή του τρόπου προσέγγισης του παίκτη.

.........................................................................................................Stealth Mode: On!!

P.S.: Η μηχανή γραφικών είναι Next Gen σε Current Gen μηχάνημα, τρομάζω στην ιδέα του τι πρόκειται να δούμε οπτικά από αυτή την ομάδα...
Αυτές τις μέρες ξεκίνησα το Splinter Cell: Blacklist το οποίο έχει τα θεματάκια του αλλά μου αρέσουν τα παιχνίδια που σου προσφέρουν την επιλογή του τρόπου προσέγγισης του παίκτη.

.........................................................................................................Stealth Mode: On!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
@Havok-Alex
Εγω παντως βαζω το Beyond στην ιδια θεση με το Heavy Rain. Και τα δυο τρομερα αν και δεν ξεπερνανε το Fahrenheit.
Εγω παντως βαζω το Beyond στην ιδια θεση με το Heavy Rain. Και τα δυο τρομερα αν και δεν ξεπερνανε το Fahrenheit.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:@Havok-Alex
Πάντως συμφωνούμε πως και τα τρία είναι εμπειρία...

Τέλος με το τρομερό career mode του FIFA 13 και αρχή με Αngry Birds Star Wars(thanks enternity!).
Τέλος και με το ΕΠΙΚΟ Castlevania:Lords of Shadow.Αρκετά μεγάλο σε διάρκεια χωρίς να κάνει όμως ούτε μια στιγμή κοιλιά.ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!Η εξιστόρηση της ιστορίας από τον Πάτρικ Στιούαρτ ανάμεσα στα κεφάλαια απλά μαγευτική και το τέλος(και ειδικά μετά τα credits)πιο EPIC και από EPIC!Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω το επερχόμενο Castlevania και μόνο για την συνέχεια της ιστορίας...Αρχή με Dead Rising 2.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
τέλειωσα το guacamelee το οποίο ήταν αρκετά ευχάριστο και κυρίως δύσκολο σε μερικά σημεία που παρά τα νεύρα με εξέπληξε θετικά!συνεχίζω με το 1ο crysis να το ξεπετάξω να πάω σε άλλα...
Εν τω μεταξύ θεώρησα ότι το guacamelee σε επίπεδο δυσκολίας είναι πιο πάνω απο το crysis!¨

Εν τω μεταξύ θεώρησα ότι το guacamelee σε επίπεδο δυσκολίας είναι πιο πάνω απο το crysis!¨

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες