Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 03 Φεβ 2014, 21:38

Μαριο u στο wii u και nba2k14 σε Ps4!Τι παιχνιδαρα το μαριο...χρονια ειχα να παιξω.Παλι καλα που το αποφασισα και πηρα μετα απο χρονια κονσολα της νιντεντο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 04 Φεβ 2014, 01:07

LOADOUT....
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό chronohill » 04 Φεβ 2014, 09:06

Μass Effect 2 και Tomb Raider στο PS3.και τα δυο ειναι καταπληκτικα
Άβαταρ μέλους
chronohill

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 04 Φεβ 2014, 12:34

Virtue's Last Reward στο vita

Πολύ καλό παιχνίδι με ωραίους γρίφους ,αλλα υπερβολικά ιαπωνικό,εαν ξεκινήσουν μια να μιλάν σταματουν μετα κανα μισάωρο,πολύ διάλογος
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 04 Φεβ 2014, 12:51

chronohill έγραψε:Μass Effect 2 και Tomb Raider στο PS3.και τα δυο ειναι καταπληκτικα

Στην θέση σου δεν θα έπαιζα ταυτόχρονα δύο πολύ καλα παιχνίδια :P.Χώρτασε το πρώτο και μετά πήγαινε στο επόμενο,ειδικότερα το mass effect 2 είναι μια μοναδική εμπειρία απο μόνο του!
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 04 Φεβ 2014, 17:29

Assassins Creed 3 ενα δευτερο playthrough
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 04 Φεβ 2014, 17:54

Τέλος με το Bioshock: Infinite το οποίο, παρόλο που το βρήκα εκπληκτικό, το σενάριο του ήταν τόσο μα τόσο αναμενόμενο που μου χάλασε λίγο την συνολική εικόνα. Το καλό είναι ότι ανοίγονται πλέον απεριόριστοι δρόμοι για την οποιαδήποτε συνέχεια του.

Plus συνέχεια με το Metro: Last Light που, παρά τα όποια μικροπροβλήματα του, έχει καταφέρει να μου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από την αρχή!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό giokon63 » 04 Φεβ 2014, 18:50

Havok-Alex έγραψε:Τέλος με το Bioshock: Infinite το οποίο, παρόλο που το βρήκα εκπληκτικό, το σενάριο του ήταν τόσο μα τόσο αναμενόμενο που μου χάλασε λίγο την συνολική εικόνα. Το καλό είναι ότι ανοίγονται πλέον απεριόριστοι δρόμοι για την οποιαδήποτε συνέχεια του.

Plus συνέχεια με το Metro: Last Light που, παρά τα όποια μικροπροβλήματα του, έχει καταφέρει να μου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από την αρχή!
Εικόνα

Συμφωνώ για το bioshock, το Metro last light το έπαιξα αρκετά και ήταν πολύ καλό επίσης
Άβαταρ μέλους
giokon63

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Φεβ 2014, 01:42

Ναι, πολύ καλά και τα 2 παιχνίδια, αλλά προτιμούσα το Bioshock 2 και επίσης προτιμούσα το Metro 2033.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 05 Φεβ 2014, 09:58

Fifa 14 αλλά στο PC
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες