- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
chronohill έγραψε:Μass Effect 2 και Tomb Raider στο PS3.και τα δυο ειναι καταπληκτικα
Στην θέση σου δεν θα έπαιζα ταυτόχρονα δύο πολύ καλα παιχνίδια

-
Arikos2010 - Δημοσιευσεις : 66
Τέλος με το Bioshock: Infinite το οποίο, παρόλο που το βρήκα εκπληκτικό, το σενάριο του ήταν τόσο μα τόσο αναμενόμενο που μου χάλασε λίγο την συνολική εικόνα. Το καλό είναι ότι ανοίγονται πλέον απεριόριστοι δρόμοι για την οποιαδήποτε συνέχεια του.
Plus συνέχεια με το Metro: Last Light που, παρά τα όποια μικροπροβλήματα του, έχει καταφέρει να μου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από την αρχή!

Plus συνέχεια με το Metro: Last Light που, παρά τα όποια μικροπροβλήματα του, έχει καταφέρει να μου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από την αρχή!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Havok-Alex έγραψε:Τέλος με το Bioshock: Infinite το οποίο, παρόλο που το βρήκα εκπληκτικό, το σενάριο του ήταν τόσο μα τόσο αναμενόμενο που μου χάλασε λίγο την συνολική εικόνα. Το καλό είναι ότι ανοίγονται πλέον απεριόριστοι δρόμοι για την οποιαδήποτε συνέχεια του.
Συμφωνώ για το bioshock, το Metro last light το έπαιξα αρκετά και ήταν πολύ καλό επίσης
-
giokon63 - Δημοσιευσεις : 7
Ναι, πολύ καλά και τα 2 παιχνίδια, αλλά προτιμούσα το Bioshock 2 και επίσης προτιμούσα το Metro 2033.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες