Δυστηχως τελειωσα το ICO!Δεν το περιμενα τοσο καλο τελικα!
Συνεχεια τωρα με Soul Sacrifice και κανα ματσακι στο NBA2K13!
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 17:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Aυτές τις μέρες παίζω το The Book of Unwritten Tales. Ένα από τα καλύτερα Adventures της τελευταίας δεκαετίας. Όχι μόνο έχει καταπληκτική ιστορία αλλά είναι και άψογο τεχνικά από κάθε άποψη. Μust play για οποιονδήποτε fan του είδους! Πριν από αυτό έβγαλα το Alpha Protocol που ελαφρώς μου έβγαλε την πίστη αλλά το ευχαριστήθηκα....
- YellowBlackGod
- Δημοσιευσεις : 6
εν αναμονη ps4... καθως εφτιαχνα το υπογειο για να υποδεχθει νεα tv και το ps4.. βρηκα το fable: lost chapters... καψιμοοοοο λεμε... μεχρι το killzone που τα reviews με εχουν ξενερωσει, 2κ14 και lego marvel που εχουν ηδη ερθει απο το αμαζον!
live: eQua77
psn: eQuation77
psn: eQuation77
- equation
- Δημοσιευσεις : 30
YellowBlackGod έγραψε:Aυτές τις μέρες παίζω το The Book of Unwritten Tales. Ένα από τα καλύτερα Adventures της τελευταίας δεκαετίας. Όχι μόνο έχει καταπληκτική ιστορία αλλά είναι και άψογο τεχνικά από κάθε άποψη. Μust play για οποιονδήποτε fan του είδους! Πριν από αυτό έβγαλα το Alpha Protocol που ελαφρώς μου έβγαλε την πίστη αλλά το ευχαριστήθηκα....
Μολις τελειωσω mass effect ακολουθει αυτο.
-
Arikos2010 - Δημοσιευσεις : 66
Arikos2010 έγραψε:chronohill έγραψε:Μass Effect 2 και Tomb Raider στο PS3.και τα δυο ειναι καταπληκτικα
Στην θέση σου δεν θα έπαιζα ταυτόχρονα δύο πολύ καλα παιχνίδια.Χώρτασε το πρώτο και μετά πήγαινε στο επόμενο,ειδικότερα το mass effect 2 είναι μια μοναδική εμπειρία απο μόνο του!
το ξερω Ariko δεν τα κανω εγω αυτα απλα με εχει πρηξει ο κολλητος να παιξουμε την κ...λαρα και οποτε ερχεται το προχωραμε λιγο!εγω εχω επικεντρωθει στον shepard!

-
chronohill - Δημοσιευσεις : 24
NBA 2K 14 απο το διαγωνισμο του enternity!Εχω παιξει μερικα φιλικα ματσακια,και μολις μαθω καλυτερα τον νεο χειρισμο θα αρχισω καμια Assosiation
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τέλος με το επικό,μοναδικό,εκπληκτικό Heavy rain και όλα τα endings του.Tρομερό παιχνίδι με απίστευτα ατμοσφαιρική μουσική.Πραγματικά ήταν εμπειρία.Το εκπληκτικό είναι ότι οι ηθοποιοί πέραν της φωνής τους δάνειζαν και την εμφάνισή τους!Τους έβλεπες να μιλάνε στα extras του παιχνιδιού και νόμιζες πως έβλεπες να μιλάνε ο Ήθαν και ο Νόρμαν!Ειδικά αυτοί οι δύο δώσανε τρομερές ερμηνείες.
Αρχή με FEAR 3 αν και ψιλοπατάτα μου φαίνεται.
Αρχή με FEAR 3 αν και ψιλοπατάτα μου φαίνεται.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες