- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 00:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
Έχει φτιάξει ένα domain η Namco που φαίνεται να έχει σχέση με τον τίτλο αλλά δεν ξέρουμε ακόμα κάτι επίσημο.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
To PSN δέχεται χρεωστική; Γιατί τόση ώρα προσπαθώ να βάλω στα στοιχεία μου και όλο κάτι λάθος μου βρίσκει.

-
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,νομιζω πως δεχεταιScott_Pilgrim έγραψε:To PSN δέχεται χρεωστική; Γιατί τόση ώρα προσπαθώ να βάλω στα στοιχεία μου και όλο κάτι λάθος μου βρίσκει.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Υπαρχει περιπτωση να εχει μπλοκαρει και το συστημα απο τις πολλαπλες αποτυχημενες προσπαθειες και να πρεπει να περιμενει κανα 2 μερες.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Είχα προσπαθήσει την Παρασκευή όπου και την έφτιαξα και σήμερα ξανά. Μωρέ να τα βάλω αλλά είναι σε greeklish. Στο συμβόλαιο κλπ είναι όλα σε ελληνικά. Δεν έχω καθόλου λεφτά μέσα. Δεν είναι για να αγοράσω κάτι, απλά να έχω δηλωμένα μέσα τα στοιχεία.

-
Scott_Pilgrim έγραψε:Τελικά έφταιγε που δεν είχε λεφτά. Με το που έβαλα μερικά αμέσως μς δέχτηκε.
Φίλε πόσα λεφτά έβαλες,αν επιτρέπεται ? Γιατί ούτε εμένα την δέχεται..Έχω 73 cents μέσα

(Ρωτάω για να βάλω το λιγότερο δυνατό ποσό άμα γίνεται)
Επίσης ξέρει κάποιος αν χρειάζεται να δηλώσω κάρτα προκειμένου να ενεργοποιήσω μια PS Plus card που έχω αγοράσει ?
Με λίγα λόγια, θέλω να αποφύγω την ανάμιξη οποιασδήποτε κάρτας.. Γίνεται στην περίπτωση μου ?
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες