News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nikosthepro » 18 Δεκ 2013, 01:28

και εγω κανονικα μπαινω
Άβαταρ μέλους
nikosthepro

Δημοσιευσεις : 11

J-Stars Victory Vs

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 18 Δεκ 2013, 21:54

H υπερπώρωση των Anime σε όλο της το μεγαλείο στο απόλυτο Fighting Anime Cross-Over τίτλο.
Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω:
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Δεκ 2013, 22:38

Θα πέσει import δεν θα αντέξω! Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να το δούμε στη Δύση. Πάντως κρίμα που το FT είναι σε άλλο shounen. :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 25 Δεκ 2013, 23:20

Sorry αν θεωρηθεί spam, απλά δεν θα ήθελα να ανοίξω ολόκληρο θέμα για μια αποριούλα.

Μου έφεραν κάτι bluetooth ακουστικά δωράκι (The Sarper Image - SBT512), πάω στο ps3, τα σεττάρω αλλά ενώ ακούω την φωνή μου π.χ. στην δοκιμή σε accessory settings - audio device settings, όταν παίζω δεν ακούγεται τίποτα από τα ηχεία, μόνο από την οθόνη. Τι μπορώ να δοκιμάσω άραγε;
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό vegeta13 » 27 Δεκ 2013, 18:29

Μου στειλανε μεσω e-mail ps plus κωδικο για 30 ημερες, επειδη δεν μου χρειαζεται το ποσταρω εδω:

6GJ4-L4NM-E4TG
Άβαταρ μέλους
vegeta13

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 27 Δεκ 2013, 18:59

Να 'σαι καλά vegeta13...ο πρώτος που θα τον χρησιμοποιήσει ας το ποστάρει να μην ψάχνονται οι υπόλοιποι.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 27 Δεκ 2013, 20:01

Darkthronen έγραψε:Sorry αν θεωρηθεί spam, απλά δεν θα ήθελα να ανοίξω ολόκληρο θέμα για μια αποριούλα.

Μου έφεραν κάτι bluetooth ακουστικά δωράκι (The Sarper Image - SBT512), πάω στο ps3, τα σεττάρω αλλά ενώ ακούω την φωνή μου π.χ. στην δοκιμή σε accessory settings - audio device settings, όταν παίζω δεν ακούγεται τίποτα από τα ηχεία, μόνο από την οθόνη. Τι μπορώ να δοκιμάσω άραγε;

Θα πρέπει στο Accessory Settings / Audio Device Settings (για την ενδοεπικοινωνία) να επιλέξεις το Headset σου να είναι και η Input Device (να ακούς) αλλά και η Output Device (και να ακούγεσαι).

Για να ακούς τον ήχο και του PS3 (παιχνίδια / μουσική κτλ) θα πρέπει να ενεργοποιήσεις στο Accessory Settings το Stereo Headset Audio Extension το οποίο θα στο εμφανίζει κάτω από το Audio Device Settings αν υποστηρίζεται η συσκευή σου και γι αυτή την λειτουργία.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Coming Up Soon...

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 17 Ιαν 2014, 16:19

34 Big PS3 Games of 2014
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

J-Stars Victory VS - Intro

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 21 Ιαν 2014, 18:28

Το Intro του υπερπαίχνιδου! Ετοιμάζομαι για Import!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Looneyking » 21 Ιαν 2014, 22:49

Havok-Alex έγραψε:Το Intro του υπερπαίχνιδου! Ετοιμάζομαι για Import!

Ευρώπη θα έρθει?? :?
Άβαταρ μέλους
Looneyking

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB