- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 12:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
J-Stars Victory Vs
H υπερπώρωση των Anime σε όλο της το μεγαλείο στο απόλυτο Fighting Anime Cross-Over τίτλο.
Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω:
Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω:

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Θα πέσει import δεν θα αντέξω! Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να το δούμε στη Δύση. Πάντως κρίμα που το FT είναι σε άλλο shounen. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Sorry αν θεωρηθεί spam, απλά δεν θα ήθελα να ανοίξω ολόκληρο θέμα για μια αποριούλα.
Μου έφεραν κάτι bluetooth ακουστικά δωράκι (The Sarper Image - SBT512), πάω στο ps3, τα σεττάρω αλλά ενώ ακούω την φωνή μου π.χ. στην δοκιμή σε accessory settings - audio device settings, όταν παίζω δεν ακούγεται τίποτα από τα ηχεία, μόνο από την οθόνη. Τι μπορώ να δοκιμάσω άραγε;
Μου έφεραν κάτι bluetooth ακουστικά δωράκι (The Sarper Image - SBT512), πάω στο ps3, τα σεττάρω αλλά ενώ ακούω την φωνή μου π.χ. στην δοκιμή σε accessory settings - audio device settings, όταν παίζω δεν ακούγεται τίποτα από τα ηχεία, μόνο από την οθόνη. Τι μπορώ να δοκιμάσω άραγε;
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Darkthronen έγραψε:Sorry αν θεωρηθεί spam, απλά δεν θα ήθελα να ανοίξω ολόκληρο θέμα για μια αποριούλα.
Θα πρέπει στο Accessory Settings / Audio Device Settings (για την ενδοεπικοινωνία) να επιλέξεις το Headset σου να είναι και η Input Device (να ακούς) αλλά και η Output Device (και να ακούγεσαι).
Για να ακούς τον ήχο και του PS3 (παιχνίδια / μουσική κτλ) θα πρέπει να ενεργοποιήσεις στο Accessory Settings το Stereo Headset Audio Extension το οποίο θα στο εμφανίζει κάτω από το Audio Device Settings αν υποστηρίζεται η συσκευή σου και γι αυτή την λειτουργία.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες