Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό georgedem » 10 Φεβ 2014, 15:25

εμενα απο τη φετινη ομαδα το μονο που μενει ειναι το σκορ.. ουτε μια φορα δεν πηγα στο γηπεδο, ουτε θα παω οσο δεν παρουσιαζει μια συαθερη εικονα
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Φεβ 2014, 16:05

Και εγώ έχω πάψει να πηγαίνω στο γήπεδο, εκτός από εξέχουσες περιπτώσεις. Δεν έχω και λεφτά κιόλας, αλλά κυρίως το πρόβλημα είναι η εικόνα που παρουσιάζουμε, όπως και η διαιτησία. Όσον αφορά το μπάσκετ, μη σταματάς να τους γ..άς μωρή Πανάθα! Αλλά μπράβο στον Άρη που προσπάθησε. Και οι δύο ομάδες ήταν τρομακτικά διαφορετικές στο δεύτερο ημίχρονο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 13 Φεβ 2014, 01:16

Αγγαρεια στο Βολο, γκολ off side παμε παρακατω...
Κυριακη με Πανθραξ...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Φεβ 2014, 23:37

Νεα ηττα απο την Ουνικαχα,η τριτη σερι στην Ευρωπη..:/ Μα καλα τι εγινε και το 3-0 το καναμε 3-3?Τωρα θα τρεχουμε στα επομενα ματς,ειχαμε και τις απουσιες και για αλλη μια φορα Γιανκοβιτς,Καρυ χαθηκαν απο ενα σημειο και μετα στο ματς
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 14 Φεβ 2014, 01:28

Κρίμα για το μπάσκετ. Θα πάω να υποστηρίξω την ομάδα στο γήπεδο στο ματς με το γαύρο. Ελπίζω οι φωνές μου να τους βάλουνε μυαλό. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό master » 14 Φεβ 2014, 10:49

TheLuckyShamrock χαχαχ μακαρι εγω δεν πιστευα οτι θα χαναμε απο την μαλαγα μασ ειχαν νικισει κατα κρατοσ στα τριποντα χρειαζομαστε αμμεσα ενισχυση και το οναμα ειναι ζακ ραιτ
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 14 Φεβ 2014, 14:11

Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν περίμενα να κάνουμε και κάτι καλό με την Μάλαγα. Δε φαινόμαστε έτοιμοι για ευρωκούπα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 14 Φεβ 2014, 16:43

Παιδια αυτος ο Wright που κλεισαμε λεει τιποτα?Δεν τον ξερω,αλλα απο αυτα που διαβασα για αυτον λεει οτι ναι μεν ειναι σκορερ για PG,αλλα δεν εχει καθολου καλο τριποντο :?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Φεβ 2014, 23:41

Νίκη και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Καλά τα πήγαμε σήμερα. Ο Ράιτ, από ό,τι έχω ακούσει, είναι αρκετά καλός παίχτης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 17 Φεβ 2014, 15:01

Αν και με πολλες απουσιες καλα πηγαμε στο ποδοσφαιρο και πηραμε δικαια νικη με 0-2.Αντε σιγα σιγα να παιρνει στροφες ο Πετριτς γιατι εχθες στο τελος που μπηκε δε προλαβε να κανει κατι και απο οτι φαινεται λογικα θα ειμαστε στα play off
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB