- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 05:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Και εγώ έχω πάψει να πηγαίνω στο γήπεδο, εκτός από εξέχουσες περιπτώσεις. Δεν έχω και λεφτά κιόλας, αλλά κυρίως το πρόβλημα είναι η εικόνα που παρουσιάζουμε, όπως και η διαιτησία. Όσον αφορά το μπάσκετ, μη σταματάς να τους γ..άς μωρή Πανάθα! Αλλά μπράβο στον Άρη που προσπάθησε. Και οι δύο ομάδες ήταν τρομακτικά διαφορετικές στο δεύτερο ημίχρονο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Νεα ηττα απο την Ουνικαχα,η τριτη σερι στην Ευρωπη..:/ Μα καλα τι εγινε και το 3-0 το καναμε 3-3?Τωρα θα τρεχουμε στα επομενα ματς,ειχαμε και τις απουσιες και για αλλη μια φορα Γιανκοβιτς,Καρυ χαθηκαν απο ενα σημειο και μετα στο ματς
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Κρίμα για το μπάσκετ. Θα πάω να υποστηρίξω την ομάδα στο γήπεδο στο ματς με το γαύρο. Ελπίζω οι φωνές μου να τους βάλουνε μυαλό. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν περίμενα να κάνουμε και κάτι καλό με την Μάλαγα. Δε φαινόμαστε έτοιμοι για ευρωκούπα.

-
Παιδια αυτος ο Wright που κλεισαμε λεει τιποτα?Δεν τον ξερω,αλλα απο αυτα που διαβασα για αυτον λεει οτι ναι μεν ειναι σκορερ για PG,αλλα δεν εχει καθολου καλο τριποντο 

-
Νίκη και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Καλά τα πήγαμε σήμερα. Ο Ράιτ, από ό,τι έχω ακούσει, είναι αρκετά καλός παίχτης.

-
Αν και με πολλες απουσιες καλα πηγαμε στο ποδοσφαιρο και πηραμε δικαια νικη με 0-2.Αντε σιγα σιγα να παιρνει στροφες ο Πετριτς γιατι εχθες στο τελος που μπηκε δε προλαβε να κανει κατι και απο οτι φαινεται λογικα θα ειμαστε στα play off
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες