Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 29 Ιαν 2014, 14:41

Το Despicable me 2 και έλιωσα στα γέλια!!
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Ιαν 2014, 19:02

Χθες είδα τον Λύκο της Wall Street. Εξαιρετική ερμηνεία από τον ΝτιΚάπριο! Η ταινία με κούρασε σε κάποιο σημείο όμως... Χόρτασε το μάτι μου όμως
γκομενάκια, μαστούρια και λεφτά!!! :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 29 Ιαν 2014, 19:12

malkataz έγραψε:Χθες είδα τον Λύκο της Wall Street. Εξαιρετική ερμηνεία από τον ΝτιΚάπριο! Η ταινία με κούρασε σε κάποιο σημείο όμως... Χόρτασε το μάτι μου όμως

Να φανταστώ το ξανθό κορυφή ε 8-) ?
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 29 Ιαν 2014, 19:13

The Amazing Spiderman, μια χαρά, πολύ καλύτερη από Spiderman 3.
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Ιαν 2014, 19:51

alexthrylos έγραψε:
malkataz έγραψε:Χθες είδα τον Λύκο της Wall Street. Εξαιρετική ερμηνεία από τον ΝτιΚάπριο! Η ταινία με κούρασε σε κάποιο σημείο όμως... Χόρτασε το μάτι μου όμως

Ειδικά τη στιγμή που εμφανίζεται γυμνή κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Δεν το περίμενα (σε εκείνο το σημείο)!!! Ασφαλώς ΚΑΙ αυτή είναι ένας λόγο για να δεις την ταινία! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό mpr88 » 29 Ιαν 2014, 20:08

Τελευταια φορα ειδα τη Συμμορια τωνα μαγων.
Πολυ καλλη ταινια 8/10 με καλους ηθοποιους, ωραιο σεναριο και σκηνοθεσια.
Την συστηνω ανεπιφυλακτα!
mpr88

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 29 Ιαν 2014, 21:31

malkataz έγραψε:
alexthrylos έγραψε:

Ειδικά τη στιγμή που εμφανίζεται γυμνή κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Δεν το περίμενα (σε εκείνο το σημείο)!!! Ασφαλώς ΚΑΙ αυτή είναι ένας λόγο για να δεις την ταινία! :mrgreen:

Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ τα ίδια έπαθα, και μετά σου λέει οτι την έκανε την δουλειά ο άλλος...για 11 δευτερόλεπτα :D
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό malkataz » 30 Ιαν 2014, 13:10

alexthrylos έγραψε:
malkataz έγραψε:Ειδικά τη στιγμή που εμφανίζεται γυμνή κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Δεν το περίμενα (σε εκείνο το σημείο)!!! Ασφαλώς ΚΑΙ αυτή είναι ένας λόγο για να δεις την ταινία! :mrgreen:

Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ τα ίδια έπαθα, και μετά σου λέει οτι την έκανε την δουλειά ο άλλος...για 11 δευτερόλεπτα :D

xaxaxaxaxaxaxaxxa!!!!!Σε εκείνο το σημείο ΟΛΟΣ ο αντρικός πληθυσμός της αίθουσας μουρμούρησε με μία φωνή: "Όχι ρε μ@λ...κ@"!!!! Αλλά το είπαμε τόσο συντονισμένα που ακούστηκε δυνατά και όλοι μετά ξεσπάσαμε σε γέλια! :lol:
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 30 Ιαν 2014, 23:49

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγώ να σου πώ την αλήθεια περίμενα οτι θα βγεί "κάπως" έτσι μπροστά του, αλλά πώς να στο πώ ρε παιδί μου, περίμενα πως θα ήταν πιο σημαζεμένη( σωστά το έγραψα?).
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό mysterious » 31 Ιαν 2014, 00:30

Hall pass.Μέχρι τα μισά της ταινίας έχει ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!Δυστυχώς μετά κάνει κοιλιά για τα καλά.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB