- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 11:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
malkataz έγραψε:Χθες είδα τον Λύκο της Wall Street. Εξαιρετική ερμηνεία από τον ΝτιΚάπριο! Η ταινία με κούρασε σε κάποιο σημείο όμως... Χόρτασε το μάτι μου όμωςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Να φανταστώ το ξανθό κορυφή ε

- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
alexthrylos έγραψε:malkataz έγραψε:Χθες είδα τον Λύκο της Wall Street. Εξαιρετική ερμηνεία από τον ΝτιΚάπριο! Η ταινία με κούρασε σε κάποιο σημείο όμως... Χόρτασε το μάτι μου όμωςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Να φανταστώ το ξανθό κορυφή ε?
Ειδικά τη στιγμή που εμφανίζεται γυμνή κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Δεν το περίμενα (σε εκείνο το σημείο)!!! Ασφαλώς ΚΑΙ αυτή είναι ένας λόγο για να δεις την ταινία!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
malkataz έγραψε:alexthrylos έγραψε:malkataz έγραψε:Χθες είδα τον Λύκο της Wall Street. Εξαιρετική ερμηνεία από τον ΝτιΚάπριο! Η ταινία με κούρασε σε κάποιο σημείο όμως... Χόρτασε το μάτι μου όμωςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Να φανταστώ το ξανθό κορυφή ε?
Ειδικά τη στιγμή που εμφανίζεται γυμνή κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Δεν το περίμενα (σε εκείνο το σημείο)!!! Ασφαλώς ΚΑΙ αυτή είναι ένας λόγο για να δεις την ταινία!
Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ τα ίδια έπαθα, και μετά σου λέει οτι την έκανε την δουλειά ο άλλος...για 11 δευτερόλεπτα

- alexthrylos
alexthrylos έγραψε:malkataz έγραψε:Ειδικά τη στιγμή που εμφανίζεται γυμνή κόντεψα να πάθω συγκοπή!!! Δεν το περίμενα (σε εκείνο το σημείο)!!! Ασφαλώς ΚΑΙ αυτή είναι ένας λόγο για να δεις την ταινία!
Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ τα ίδια έπαθα, και μετά σου λέει οτι την έκανε την δουλειά ο άλλος...για 11 δευτερόλεπτα
xaxaxaxaxaxaxaxxa!!!!!Σε εκείνο το σημείο ΟΛΟΣ ο αντρικός πληθυσμός της αίθουσας μουρμούρησε με μία φωνή: "Όχι ρε μ@λ...κ@"!!!! Αλλά το είπαμε τόσο συντονισμένα που ακούστηκε δυνατά και όλοι μετά ξεσπάσαμε σε γέλια!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγώ να σου πώ την αλήθεια περίμενα οτι θα βγεί "κάπως" έτσι μπροστά του, αλλά πώς να στο πώ ρε παιδί μου, περίμενα πως θα ήταν πιο σημαζεμένη( σωστά το έγραψα?).
- alexthrylos
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες