Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό litanies » 18 Δεκ 2013, 00:24

Assassin's Creed IV Black Flag...ελπίζω μετά όλα τα updates να το ξεκινήσω στο PS4
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό UrbanMood » 18 Δεκ 2013, 01:05

evergrey έγραψε:Συνεχιζω μετα απο 40 ωρες το εκπληκτικο Dragon's Dogma: Dark Arisen!

Οπως το πες. Εκπληκτικο! Αυτο παιζω και εγω αυτο τον καιρο και Grid 2. Παντως καιρου bf3 και fifa 14.
Άβαταρ μέλους
UrbanMood

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό BigBossGR » 18 Δεκ 2013, 02:21

League of Legends EU West
Άβαταρ μέλους
BigBossGR

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 18 Δεκ 2013, 13:08

Μόλις τέλειωσα το I am Alive (καλούτσικο αλλά κατώτερο των περιστάσεων) και θα αρχίσω καπάκι το BioShock 2 !!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 18 Δεκ 2013, 13:21

LEGO LOTR μέχρι να βγει το Χόμπιτ
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 18 Δεκ 2013, 14:16

Βρε παιχνιδάρα είναι το I Am Alive, απλά πρέπει να ψάχνεις τριγύρω σου για survivors και όχι να πηγαίνεις κατευθείαν στον προορισμό σου - έτσι θα σου φανεί και μεγαλύτερο το παιχνίδι.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 18 Δεκ 2013, 23:53

Σήμερα ξεκίνησα να παίζω το Darksiders II και όφειλω να πω ότι έχω μείνει εντυπωσιασμένος! Μ αρέσει το έντονο RPG feeling που έχει το παιχνίδι καθώς και η αίσθηση του exploration και του open world!
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Gus_Pappas13 » 19 Δεκ 2013, 16:31

Ανεξαρτήτου κονσόλας ή pc εννοείς...?? Εγώ νοίκιασα το COD Ghosts μερικές μέρες με βλέψεις..πίστευα πως θα είναι στα κυβικά του Warfare2 που ήταν μακράτο καλύτερο της σειράς,αλλά πάλι βλέπω ατασθαλίες..:( Μόνο οι πίστες ( κάποιες από αυτές) μου κάνανε εντύπωση..ίσως στο PS4 να είναι καλύτερο..who knows..
Άβαταρ μέλους
Gus_Pappas13

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 19 Δεκ 2013, 16:35

Resogun στο PS4 και ο ανεμιστήρας γυρνάει σαν τρελός!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Δεκ 2013, 19:55

Τέλος με το απολαυστικό Grid 2.Υπέροχη η αίσθηση των αυτοκινήτων και του drift αλλά ιδιαίτερα μικρό σε διάρκεια.Και μακράν το πιο unbalanced παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ!Θα συμφωνήσω με το review του enternity όποτε ήθελε γινόταν πανεύκολο και όποτε ήθελε εκνευριστικά δύσκολο!Γι'αυτό και το ανεβοκατέβασμα της δυσκολίας έγινε ρουτίνα.Πάλι καλά που υπήρχε η επιλογή.Κι επίσης θα συμφωνήσω πως η κατάβαση του βουνού της Ιαπωνίας με τον αντίπαλο να σε κυνηγά μανιασμένα είναι απλά απόλαυση!Αρχή καριέρας με το εκπληκτικό FIFA 13.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB