- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 17:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Βρε παιχνιδάρα είναι το I Am Alive, απλά πρέπει να ψάχνεις τριγύρω σου για survivors και όχι να πηγαίνεις κατευθείαν στον προορισμό σου - έτσι θα σου φανεί και μεγαλύτερο το παιχνίδι.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ανεξαρτήτου κονσόλας ή pc εννοείς...?? Εγώ νοίκιασα το COD Ghosts μερικές μέρες με βλέψεις..πίστευα πως θα είναι στα κυβικά του Warfare2 που ήταν μακράτο καλύτερο της σειράς,αλλά πάλι βλέπω ατασθαλίες..
Μόνο οι πίστες ( κάποιες από αυτές) μου κάνανε εντύπωση..ίσως στο PS4 να είναι καλύτερο..who knows..

-
Gus_Pappas13 - Δημοσιευσεις : 2
Τέλος με το απολαυστικό Grid 2.Υπέροχη η αίσθηση των αυτοκινήτων και του drift αλλά ιδιαίτερα μικρό σε διάρκεια.Και μακράν το πιο unbalanced παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ!Θα συμφωνήσω με το review του enternity όποτε ήθελε γινόταν πανεύκολο και όποτε ήθελε εκνευριστικά δύσκολο!Γι'αυτό και το ανεβοκατέβασμα της δυσκολίας έγινε ρουτίνα.Πάλι καλά που υπήρχε η επιλογή.Κι επίσης θα συμφωνήσω πως η κατάβαση του βουνού της Ιαπωνίας με τον αντίπαλο να σε κυνηγά μανιασμένα είναι απλά απόλαυση!Αρχή καριέρας με το εκπληκτικό FIFA 13.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης