News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Fulcizombie » 13 Δεκ 2013, 18:06

nkav64 έγραψε:
Fulcizombie έγραψε:Ενταξυ η δεύτερη κονσόλα :P :P ο θόρυβος που κάνει το ps4 όταν κλείνει η ξεκινάει ειναι...τρομακτικος , αυτο το κλακ..... :lol:
Κατα το αλλα μια χαρα πήρε το προφίλ μου στο αμερικανικό psn και ...ξεκινάμε !!!,

Είναι πάντως εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα αντικατέστησαν την προβληματική

Όντως . Απ' οτι μου είπε ο υπάλληλος στο seven υπαρχουν και άλλες προβληματικές κονσόλες , με το ίδιο προβλημα και η Sony... τρέχει .
Τελος καλο, ολα καλα.
Το killzone πολυ εντυπωσιακό, νομίζω οτι κάθε νέος κάτοχος πρεπει να το παρει, αν του αρέσουν τα fps, καθώς ειναι η ναυαρχίδα της κονσόλας σε θέμα γραφικών. Φοβερά μοντέλα , απίστευτο lighting και πολυ καλα textures . Το gameplay τελείως διαφορετικό απο τα προηγούμενα killzone , αν και έχω παίξει μονο την πρώτη αποστολή που μοιάζει λίγο με το halo . Καλή και διασκεδαστική η χρήση του touchpad μεσα στο παιχνίδι .
Κατα το αλλα το οτι πατώντας το ps button κανεις pause στο παιχνίδι και μπαίνεις στο UI της κονσόλας ειναι καλο στοιχείο (το εχει και το xbox one ) . Το interface της κονσόλας δεν εντυπωσίασε , ειδικά μετα την εμπειρία με το xboxone , αλλα γούστα ειναι αυτα .
Η κονσόλα, βάση του killzone , ειναι κτηνος σε θέμα γραφικών και θα ικανοποιήσει κάθε gamer πιστεύω . Ειναι η τέλεια old school κονσόλα .
Fulcizombie

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 13 Δεκ 2013, 19:25

Παρελαβα σημερα απο Sevenspot μαζι με battlefield 4 Και nba 2k14!Το χειριστηριο ειναι Πραγματικα next gen και η κονσολα πανεμορφη!Τα παιχνιδια δεν εχουν καμια σχεση στα γραφικα με Ps3...Φανταζομαι τι θα βγει σε ενα χρονο απο τωρα.Well done σονυ :D
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 13 Δεκ 2013, 20:21

Εχει παρει κανεις το BF4 να μας πει εντυπωσεις?
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό Fulcizombie » 13 Δεκ 2013, 20:39

PostMort3m έγραψε:Εχει παρει κανεις το BF4 να μας πει εντυπωσεις?

Πολυ ωραίο.το τελείωσα , σε xbox1, και η έκδοση για ps4 εχει ακομα καλύτερα γραφικα (καλυτερη ανάλυση) . Τα 60fps κανουν την διάφορα και το παιχνίδι ειναι πανέμορφο , σε αντίθεση με το νεο COD.
Fulcizombie

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό polakis » 13 Δεκ 2013, 22:06

Ρε παιδια οταν βαζεις το 2ο χειριστηριο δεν παιζει χύμα; Πρεπει καθε φορά να βαζεις guest ή να εγγραψεις νεο user; Λιγο μουφα αυτο...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Δεκ 2013, 22:41

Καλοριζικο σε οσους το πηραtε day one!Και εγω λιγο που το εχω δοκιμασει το PS4 στο seven παιζοντας fifa 14 το χειριστηριο ηταν πραγματικα πολυ καλο.Για αγορα ομως θα αργησει 1-2 χρονακια,θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη και να βγουν περισσοτεροι τιτλοι
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό nikkolas » 13 Δεκ 2013, 23:47

εμενα εξακολουθει το 2ο χειριστηριο να μη λειτουργει ασυρματα παρα μονο ενσυρματα,με το που βγαζω το καλωδιο σβηνει και το ειχα αφησει να φορτιζει κανα τετραωρο
nikkolas

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό kakoskm » 14 Δεκ 2013, 08:44

Καλοριζικο σε οσους το πηραν και καλη υπομονη σε οσους το περιμενουν. Μια ερωτηση θελω να κανω αν γνωριζει καποιος. Η sony υποσχεθηκε πως θα μπορεις να αγοραζεις αν θες ξεχωριστα το multiplayer και ξεχωριστα το campaign τουλαχιστο στα fps. Αυτο τωρα ισχυει, δλδ μπορω να αγορασω μονο το campaign του Killzone ή οχι;
Άβαταρ μέλους
kakoskm

Δημοσιευσεις : 16

PS4

Δημοσίευσηαπό googoo » 14 Δεκ 2013, 08:48

Μεγιές σε όσους το πήραν..τώρα εμείς υπομονή στη δεύτερη παρτίδα :P
Άβαταρ μέλους
googoo

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό polakis » 14 Δεκ 2013, 09:46

Αργει η δευτερη παρτιδα δυστυχως...
polakis