nkav64 έγραψε:Fulcizombie έγραψε:Ενταξυ η δεύτερη κονσόλα![]()
ο θόρυβος που κάνει το ps4 όταν κλείνει η ξεκινάει ειναι...τρομακτικος , αυτο το κλακ.....
![]()
Κατα το αλλα μια χαρα πήρε το προφίλ μου στο αμερικανικό psn και ...ξεκινάμε !!!,
Είναι πάντως εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα αντικατέστησαν την προβληματική
Όντως . Απ' οτι μου είπε ο υπάλληλος στο seven υπαρχουν και άλλες προβληματικές κονσόλες , με το ίδιο προβλημα και η Sony... τρέχει .
Τελος καλο, ολα καλα.
Το killzone πολυ εντυπωσιακό, νομίζω οτι κάθε νέος κάτοχος πρεπει να το παρει, αν του αρέσουν τα fps, καθώς ειναι η ναυαρχίδα της κονσόλας σε θέμα γραφικών. Φοβερά μοντέλα , απίστευτο lighting και πολυ καλα textures . Το gameplay τελείως διαφορετικό απο τα προηγούμενα killzone , αν και έχω παίξει μονο την πρώτη αποστολή που μοιάζει λίγο με το halo . Καλή και διασκεδαστική η χρήση του touchpad μεσα στο παιχνίδι .
Κατα το αλλα το οτι πατώντας το ps button κανεις pause στο παιχνίδι και μπαίνεις στο UI της κονσόλας ειναι καλο στοιχείο (το εχει και το xbox one ) . Το interface της κονσόλας δεν εντυπωσίασε , ειδικά μετα την εμπειρία με το xboxone , αλλα γούστα ειναι αυτα .
Η κονσόλα, βάση του killzone , ειναι κτηνος σε θέμα γραφικών και θα ικανοποιήσει κάθε gamer πιστεύω . Ειναι η τέλεια old school κονσόλα .