News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kakoskm » 13 Δεκ 2013, 08:53

Πείτε μας εντυπώσεις οι καινούργιοι από PS4. Ελπίζω να μην έχουν στείλει και ελαττωματικά κομμάτια Ελλάδα. (HDMI, disk drivers κλπ)
Άβαταρ μέλους
kakoskm

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό polakis » 13 Δεκ 2013, 11:24

Μολις παρελαβα σπίτι απο Κωτσόβολο, ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...

Ερχεται λιώσιμο fifa14...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό kakoskm » 13 Δεκ 2013, 11:49

polakis έγραψε:Μολις παρελαβα σπίτι απο Κωτσόβολο, ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...

Συγχαρητήρια φίλε για το day 1. Μας λες εντυπώσεις για τη ποιότητα των γραφικών.
Άβαταρ μέλους
kakoskm

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό lak100 » 13 Δεκ 2013, 12:33

μια ερωτηση το RGB στο ayto μου ξεπλενει τα χρωματα οταν το εβαλα στο full εφυγε η θολουρα να το αφησω full? χθες κατεβαζα contrast και warframe και ολη την ωρα μου ελεγε corrupted data τα εσβησα και τα ξανακατεβασα ολα οκ
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό Fulcizombie » 13 Δεκ 2013, 13:44

Δυστυχώς οπως το πήρα έτσι επέστρεψε στο seven . Μου έβγαλε το "μπλε φως που αναβοσβηνει" προβλημα όταν κατέβασα το update και σταμάτησε να δεινει σήμερα στην TV.
Fulcizombie

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Fulcizombie » 13 Δεκ 2013, 13:46

lak100 έγραψε:μια ερωτηση το RGB στο ayto μου ξεπλενει τα χρωματα οταν το εβαλα στο full εφυγε η θολουρα να το αφησω full? χθες κατεβαζα contrast και warframe και ολη την ωρα μου ελεγε corrupted data τα εσβησα και τα ξανακατεβασα ολα οκ

Φυσικά αν δεν σου δίνει κρασαρισμενο μαύρο (δηλαδή πολυ σκοτεινά μαύρα και σκούρα χρώματα ) .
Fulcizombie

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό master » 13 Δεκ 2013, 13:57

polakis έγραψε:Μολις παρελαβα σπίτι απο Κωτσόβολο, ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...

αντε σε καλη μερια το ps4
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 13 Δεκ 2013, 14:09

Καλό λιώσιμο φίλε! Για καλό το είπες made in China; :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 13 Δεκ 2013, 14:15

Fulcizombie έγραψε:Δυστυχώς οπως το πήρα έτσι επέστρεψε στο seven . Μου έβγαλε το "μπλε φως που αναβοσβηνει" προβλημα όταν κατέβασα το update και σταμάτησε να δεινει σήμερα στην TV.
Αυτό θα πει τύχη βουνό.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 13 Δεκ 2013, 15:05

Aτυχία στο έπακρο...!!! Δν πειράζει αναμένουμε!
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB