- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 12:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
μια ερωτηση το RGB στο ayto μου ξεπλενει τα χρωματα οταν το εβαλα στο full εφυγε η θολουρα να το αφησω full? χθες κατεβαζα contrast και warframe και ολη την ωρα μου ελεγε corrupted data τα εσβησα και τα ξανακατεβασα ολα οκ
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]

-
lak100 - Δημοσιευσεις : 87
Δυστυχώς οπως το πήρα έτσι επέστρεψε στο seven . Μου έβγαλε το "μπλε φως που αναβοσβηνει" προβλημα όταν κατέβασα το update και σταμάτησε να δεινει σήμερα στην TV.
- Fulcizombie
- Δημοσιευσεις : 18
lak100 έγραψε:μια ερωτηση το RGB στο ayto μου ξεπλενει τα χρωματα οταν το εβαλα στο full εφυγε η θολουρα να το αφησω full? χθες κατεβαζα contrast και warframe και ολη την ωρα μου ελεγε corrupted data τα εσβησα και τα ξανακατεβασα ολα οκ
Φυσικά αν δεν σου δίνει κρασαρισμενο μαύρο (δηλαδή πολυ σκοτεινά μαύρα και σκούρα χρώματα ) .
- Fulcizombie
- Δημοσιευσεις : 18
polakis έγραψε:Μολις παρελαβα σπίτι απο Κωτσόβολο, ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...
Ερχεται λιώσιμο fifa14...
Καλό λιώσιμο φίλε! Για καλό το είπες made in China;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Αυτό θα πει τύχη βουνό.Fulcizombie έγραψε:Δυστυχώς οπως το πήρα έτσι επέστρεψε στο seven . Μου έβγαλε το "μπλε φως που αναβοσβηνει" προβλημα όταν κατέβασα το update και σταμάτησε να δεινει σήμερα στην TV.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες