- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 17:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
LIONHEART έγραψε:Την αλλη βδομάδα θα παίζω xybots στο atary lynx 2 μου.!!!
Νικήτα ενα απο τα καλύτερα games του lynx αν το θυμάσε
Τι λες τωρα;Ποσα χρονια με γυριζεις πισω!Ακομα το εχω το παιχνιδι.Πραγματι τρελο κολλημα.Αν και παλουκακι για μενα.Παντος αν ενδειαφερεσε εχω 7 παιχνιδακια να στα δωσω οσο οσο(Το Lynx-ακι δυστηχως μου εχει χαλασει)
Στο θεμα μας:Ξεκινησα το απλα επικο Virtue's Last Reward στο PSVita.Με βλεπω να σκαλωνω απιστευτα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Εγώ στο Vita παίζω όλη μέρα σήμερα το Velocity Ultra αλλά τώρα που τελειώνει η μπαταρία θα αλλάξω σε 3DS
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Μετά από προτροπή φίλου έπαιξα το The Stanleys Parable. Δοκιμάστε το demo αρχικά, είναι ιδιαίτερο "παιχνίδι", το οποίο βασίζεται κυρίως στην αφήγηση και τις πολλαπλές επιλογές. Προσωπικά ενθουσιάστηκα.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Μετά από προτροπή φίλου έπαιξα το The Stanleys Parable. Δοκιμάστε το demo αρχικά, είναι ιδιαίτερο "παιχνίδι", το οποίο βασίζεται κυρίως στην αφήγηση και τις πολλαπλές επιλογές. Προσωπικά ενθουσιάστηκα.
παιχνιδαρα, απο τα πιο ιδιαιτερα παιχνιδια και δεν μπορεις να προσδιορισεις το ειδος του
μιλαμε για ενα ΕΠΟΣ
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
Είχα ξαναπαίξει το Singularity στο παρελθόν, αλλά επειδή δεν έβρισκα κάποιο άλλο πρόχειρο, άρχισα να το ξαναπαίζω τώρα. Πολύ καλό παιχνίδι, που σα να προσπαθεί λίγα χαρακτηριστικά από το Bioshock και λίγα χαρακτηριστικά από το Metro.Έχετε κανένα άλλο να προτείνετε, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει καμιά συνέχεια η Telltale Games στα παιχνίδια της; 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης