Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 29 Νοέμ 2013, 19:55

Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία αν και πολύ θα το ήθελε...την εποχή εκείνη λόγω οικονομικών όλα αυτά ήταν απαγορευμένα για μένα... :cry:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 29 Νοέμ 2013, 19:58

Kαλά μην νομίζεις και εγω σε εναν φιλο μου το είχα δει αλλα για την εποχή του ηταν κατι το πρωτοποριακό ασε που το μηχάνημα ηταν θεικό για τα τότε δεδωμένα και ακριβό...(25000δρχ)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό evergrey » 30 Νοέμ 2013, 17:25

LIONHEART έγραψε:Την αλλη βδομάδα θα παίζω xybots στο atary lynx 2 μου.!!!

Νικήτα ενα απο τα καλύτερα games του lynx αν το θυμάσε ;)

Τι λες τωρα;Ποσα χρονια με γυριζεις πισω!Ακομα το εχω το παιχνιδι.Πραγματι τρελο κολλημα.Αν και παλουκακι για μενα.Παντος αν ενδειαφερεσε εχω 7 παιχνιδακια να στα δωσω οσο οσο(Το Lynx-ακι δυστηχως μου εχει χαλασει)
Στο θεμα μας:Ξεκινησα το απλα επικο Virtue's Last Reward στο PSVita.Με βλεπω να σκαλωνω απιστευτα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Νοέμ 2013, 17:48

Virtue's Last Reward τι είπες τώρα, απίστευτο παιχνίδι, περιμένω πως και πως να βγει η συνέχεια...Ήμουν τυχερός που το έπαιξα φέτος στο 3DS...καλό κάψιμο σου εύχομαι :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 30 Νοέμ 2013, 19:37

Εγώ στο Vita παίζω όλη μέρα σήμερα το Velocity Ultra αλλά τώρα που τελειώνει η μπαταρία θα αλλάξω σε 3DS
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Spahar » 01 Δεκ 2013, 17:05

Μετά από προτροπή φίλου έπαιξα το The Stanleys Parable. Δοκιμάστε το demo αρχικά, είναι ιδιαίτερο "παιχνίδι", το οποίο βασίζεται κυρίως στην αφήγηση και τις πολλαπλές επιλογές. Προσωπικά ενθουσιάστηκα.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 02 Δεκ 2013, 01:14

Spahar έγραψε:Μετά από προτροπή φίλου έπαιξα το The Stanleys Parable. Δοκιμάστε το demo αρχικά, είναι ιδιαίτερο "παιχνίδι", το οποίο βασίζεται κυρίως στην αφήγηση και τις πολλαπλές επιλογές. Προσωπικά ενθουσιάστηκα.

παιχνιδαρα, απο τα πιο ιδιαιτερα παιχνιδια και δεν μπορεις να προσδιορισεις το ειδος του
μιλαμε για ενα ΕΠΟΣ
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Δεκ 2013, 02:10

Είχα ξαναπαίξει το Singularity στο παρελθόν, αλλά επειδή δεν έβρισκα κάποιο άλλο πρόχειρο, άρχισα να το ξαναπαίζω τώρα. Πολύ καλό παιχνίδι, που σα να προσπαθεί λίγα χαρακτηριστικά από το Bioshock και λίγα χαρακτηριστικά από το Metro.Έχετε κανένα άλλο να προτείνετε, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει καμιά συνέχεια η Telltale Games στα παιχνίδια της; :-P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 02 Δεκ 2013, 10:25

Χτες ξεκίνησα το Call of Juarez Gunslinger. Πιστολίδι και Western Καταστάσεις ... Ενα καλό και ανάλαφρο παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου .........
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Sensei » 02 Δεκ 2013, 15:48

Ξεκίνησα Red Dead Redemption..Μέχρι ώρας δεν είναι κακό..
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB