- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
ninty έγραψε:μπορεις να μου πεις τι ειχε το 2 που ελειπε στο 3?απλα δεν αρεσε το 3 για τα αντι-αμερικανικα συναισθηματα των περισσοτερων..
Για μενα παντα(γιατι γουστα ειναι αυτα)το 2 ειχε πιο πολυ να παιξεις.Στο 3(στην ιστορια και οχι στο "ελευθερο" κομματι)καθε 3 και λιγο απο ενα βιντεακι.Επαιζα 10-15 λεπτα,βιντεακι παλι.Ουτε στο MGS τοσα "σπαστα" βιντεακια δεν εχω δει!Η Αμερικανια δεν με χαλασε.Παιχνιδι να παιζω και ας ειναι οτι να'ναι.
Στο θεμα μας:Δoκιμασα λιγο το Unit 13 και τωρα ριχνω μια ματια στο Rayman Origins στο "βιτακι".
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Ξεκίνησα χθες την καριέρα του ΝΒΑ 2Κ13 κι έχω πάθει πλάκα...δεν υπάρχει το βάθος του στις κινήσεις!Όταν έχω την μπάλα δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω,διείσδυση και με ποια από τις διαθέσιμες ντρίπλες,layup,κάρφωμα,alley oop,ποστάρισμα(και με πλήθος κινήσεων εκεί!)ή τζαμπ σουτ και στην άμυνα να μοιράσω ταπίδια,ασφυκτική άμυνα στον play maker για να κάνει το λάθος ή να μαρκάρω πάνω στην πάσα;είναι απόλαυση!Και ναι είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ...
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Ξεκίνησα χθες την καριέρα του ΝΒΑ 2Κ13 κι έχω πάθει πλάκα...δεν υπάρχει το βάθος του στις κινήσεις!Όταν έχω την μπάλα δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω,διείσδυση και με ποια από τις διαθέσιμες ντρίπλες,layup,κάρφωμα,alley oop,ποστάρισμα(και με πλήθος κινήσεων εκεί!)ή τζαμπ σουτ και στην άμυνα να μοιράσω ταπίδια,ασφυκτική άμυνα στον play maker για να κάνει το λάθος ή να μαρκάρω πάνω στην πάσα;είναι απόλαυση!Και ναι είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ...
που να παιξεις και το 2κ14
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
Όσον αφορά το Assassins Creed, ναι, συμφωνώ ότι γίνεται όλο και χειρότερο. Το προηγούμενο το παράτησα, επειδή μου φάνηκε ελεεινό. Τώρα μένει να δω πώς θα είναι το Black Flag.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης