Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ninty » 19 Νοέμ 2013, 12:20

μπορεις να μου πεις τι ειχε το 2 που ελειπε στο 3?απλα δεν αρεσε το 3 για τα αντι-αμερικανικα συναισθηματα των περισσοτερων..
Άβαταρ μέλους
ninty

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 19 Νοέμ 2013, 13:29

Ξεκινησα να ξαναπαιζω το Dishonored μαζι με καποια καινουρια DLCs
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Νοέμ 2013, 22:01

ninty έγραψε:μπορεις να μου πεις τι ειχε το 2 που ελειπε στο 3?απλα δεν αρεσε το 3 για τα αντι-αμερικανικα συναισθηματα των περισσοτερων..

Για μενα παντα(γιατι γουστα ειναι αυτα)το 2 ειχε πιο πολυ να παιξεις.Στο 3(στην ιστορια και οχι στο "ελευθερο" κομματι)καθε 3 και λιγο απο ενα βιντεακι.Επαιζα 10-15 λεπτα,βιντεακι παλι.Ουτε στο MGS τοσα "σπαστα" βιντεακια δεν εχω δει!Η Αμερικανια δεν με χαλασε.Παιχνιδι να παιζω και ας ειναι οτι να'ναι.
Στο θεμα μας:Δoκιμασα λιγο το Unit 13 και τωρα ριχνω μια ματια στο Rayman Origins στο "βιτακι".
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Νοέμ 2013, 09:22

Ξεκίνησα χθες την καριέρα του ΝΒΑ 2Κ13 κι έχω πάθει πλάκα...δεν υπάρχει το βάθος του στις κινήσεις!Όταν έχω την μπάλα δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω,διείσδυση και με ποια από τις διαθέσιμες ντρίπλες,layup,κάρφωμα,alley oop,ποστάρισμα(και με πλήθος κινήσεων εκεί!)ή τζαμπ σουτ και στην άμυνα να μοιράσω ταπίδια,ασφυκτική άμυνα στον play maker για να κάνει το λάθος ή να μαρκάρω πάνω στην πάσα;είναι απόλαυση!Και ναι είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 20 Νοέμ 2013, 12:39

mysterious έγραψε:Ξεκίνησα χθες την καριέρα του ΝΒΑ 2Κ13 κι έχω πάθει πλάκα...δεν υπάρχει το βάθος του στις κινήσεις!Όταν έχω την μπάλα δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω,διείσδυση και με ποια από τις διαθέσιμες ντρίπλες,layup,κάρφωμα,alley oop,ποστάρισμα(και με πλήθος κινήσεων εκεί!)ή τζαμπ σουτ και στην άμυνα να μοιράσω ταπίδια,ασφυκτική άμυνα στον play maker για να κάνει το λάθος ή να μαρκάρω πάνω στην πάσα;είναι απόλαυση!Και ναι είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ...

που να παιξεις και το 2κ14
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 20 Νοέμ 2013, 15:39

Παίζω το Remember Me αλλά δεν με έχει ενθουσιάσει να πω θέλω να παίξω κι άλλο
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 20 Νοέμ 2013, 17:48

nikkork έγραψε:Παίζω το Remember Me αλλά δεν με έχει ενθουσιάσει να πω θέλω να παίξω κι άλλο

Το combat ειναι το ισχυρο κομματι του Remember Me. Περνας απο ολες τις γραμμικες σκηνες περιμενοντας μια μαχη.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό SithDante » 21 Νοέμ 2013, 12:33

Άρχισα το GTA V......Τέλειο!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Νοέμ 2013, 16:35

Όσον αφορά το Assassins Creed, ναι, συμφωνώ ότι γίνεται όλο και χειρότερο. Το προηγούμενο το παράτησα, επειδή μου φάνηκε ελεεινό. Τώρα μένει να δω πώς θα είναι το Black Flag.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Νοέμ 2013, 21:01

Ξεκίνησα Warhammer 40 000: Space Marine στο ps3 που καλά να είναι το psn plus μου !!! πολύ καλό το παιχνιδάκι και ήμουν φαν τον marines από τα κορυφαία και αγαπημένα μου strategy games warhammer 40 000 dawn of war.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB