How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό senso » 21 Οκτ 2013, 13:11

Σε σχεση με τις τελευταιες σαιζον, νομιζω η 9η ειναι πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες, εχει λιγο γελιο..Εγω εχω ενα προαισθημα παντως οτι οι σεναριογραφοι μας εχουν δωσει στοιχεια διασπαρτα μεσα σε αυτους τους κυκλους για το ποια ειναι η γυναικα του (εννοω οτι εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μια τυχαια περαστικη) , αλλα δε θελω να σποιλαρω αν ισχυει οντως αυτο που σκεφτομαι..
senso

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Οκτ 2013, 15:33

senso έγραψε:Σε σχεση με τις τελευταιες σαιζον, νομιζω η 9η ειναι πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες, εχει λιγο γελιο..Εγω εχω ενα προαισθημα παντως οτι οι σεναριογραφοι μας εχουν δωσει στοιχεια διασπαρτα μεσα σε αυτους τους κυκλους για το ποια ειναι η γυναικα του (εννοω οτι εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μια τυχαια περαστικη) , αλλα δε θελω να σποιλαρω αν ισχυει οντως αυτο που σκεφτομαι..

Τη γυναίκα του μας την έδειξε στο τέλος της 8ης και στην αρχή της 9ης. Την έχουμε δεί πλέον. Δεν την είχαμε ξαναδεί μέχρι τότε. Ξέρουμε ποια είναι και πού θα συναντηθούν. Μένει να δούμε τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό senso » 22 Οκτ 2013, 21:34

Σαν προσωπο ναι την εχουμε δει ΑΛΛΑ...εχω προαισθημα οτι δεν θα ειναι μια αγνωστη που τη γνωριζει τυχαια..
Πιθανον να ακολουθει σοβαρο σποιλερ, οποτε με προσοχη ;)
Τι εχουμε μεχρι τωρα λοιπον..Ο Μπαρνει αν θυμαμαι καλα εχει μια αδελφη η οποια οταν γνωρισε τον φυσικο του πατερα εκεινη δεν ηταν στο σπιτι οταν τρωγανε γιατι σπουδαζε και δεν μας την εχουν ξαναναφερει..Ο Τεντ εχει πει οτι ηταν στο αμφιθεατρο στο Πανεπιστημιο..Επισης εχω μια εντυπωση πως εχουν πει οτι ειναι και στο γαμο, αρα μπορει να ειναι συγγενης..Καθε ενσταση δεκτη,μπορει να λεω και ανοησιες και σιγουρα δε θυμαμαι και ολες τις λεπτομερειες αλλα θα μ αρεσε μια τετοια τροπη που οπως κρατουσε το playbook σε πολλα επεισοδια, ετσι να μας εχουν δωσει διαφορα στοιχεια σε ολους τους κυκλους οτι μπορει να ειναι αδελφη του Μπαρνει..
senso

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Οκτ 2013, 18:02

senso έγραψε:Σαν προσωπο ναι την εχουμε δει ΑΛΛΑ...εχω προαισθημα οτι δεν θα ειναι μια αγνωστη που τη γνωριζει τυχαια..
Πιθανον να ακολουθει σοβαρο σποιλερ, οποτε με προσοχη ;)
Τι εχουμε μεχρι τωρα λοιπον..Ο Μπαρνει αν θυμαμαι καλα εχει μια αδελφη η οποια οταν γνωρισε τον φυσικο του πατερα εκεινη δεν ηταν στο σπιτι οταν τρωγανε γιατι σπουδαζε και δεν μας την εχουν ξαναναφερει..Ο Τεντ εχει πει οτι ηταν στο αμφιθεατρο στο Πανεπιστημιο..Επισης εχω μια εντυπωση πως εχουν πει οτι ειναι και στο γαμο, αρα μπορει να ειναι συγγενης..Καθε ενσταση δεκτη,μπορει να λεω και ανοησιες και σιγουρα δε θυμαμαι και ολες τις λεπτομερειες αλλα θα μ αρεσε μια τετοια τροπη που οπως κρατουσε το playbook σε πολλα επεισοδια, ετσι να μας εχουν δωσει διαφορα στοιχεια σε ολους τους κυκλους οτι μπορει να ειναι αδελφη του Μπαρνει..

η θεωρία σου ωραία είναι αλλά είναι λάθος.τη 'μητέρα' την ξέρουμε ήδη και δεν είναι το άτομο που λες.η αποκάλυψη έγινε στην 8η χρονιά στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό senso » 23 Οκτ 2013, 22:51

Παιδια, το ξαναλεω..Το οτι εχει αυτο το προσωπο δε σημαινει οτι δε μπορει να ειναι και ο χαρακτηρας που περιεγραψα..

εκτος αν εχει δειξει καπου την αδερφη του Μπαρνει που δεν το θυμαμαι..Μας την εχει δειξει τη γυναικα του πως ειναι φατσικα, αλλα δε μας εχει πει και πολλα γι αυτη.Επειδη εισαι ο δευτερος που μου λεει το ιδιο, αν ειναι κατι που δεν πιανω ας μου το εξηγησετε (σοβαρα νομιζω οτι εχω χαζεψει :oops: ). Οταν μιλαγε με τη Λιλι δε θυμαμαι να της περιεγραψε οικογενειακη κατασταση η για ποιο λογο ταξιδευει,κατι που να αποκλειει οτι αυτο το προσωπο (με αυτο το προσωπο:Ρ) να ειναι και αδερφη του Μπαρνει..

Επισης κατι ΠΟΛΥ σημαντικο που ξεχασα για τη θεωρια μου ειναι οτι τη Ρομπιν οταν την αναφερει στα παιδια του τη λεει ΘΕΕΙΑ.. :)
senso

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Οκτ 2013, 23:04

senso έγραψε:Παιδια, το ξαναλεω..Το οτι εχει αυτο το προσωπο δε σημαινει οτι δε μπορει να ειναι και ο χαρακτηρας που περιεγραψα..

εκτος αν εχει δειξει καπου την αδερφη του Μπαρνει που δεν το θυμαμαι..Μας την εχει δειξει τη γυναικα του πως ειναι φατσικα, αλλα δε μας εχει πει και πολλα γι αυτη.Επειδη εισαι ο δευτερος που μου λεει το ιδιο, αν ειναι κατι που δεν πιανω ας μου το εξηγησετε (σοβαρα νομιζω οτι εχω χαζεψει :oops: ). Οταν μιλαγε με τη Λιλι δε θυμαμαι να της περιεγραψε οικογενειακη κατασταση η για ποιο λογο ταξιδευει,κατι που να αποκλειει οτι αυτο το προσωπο (με αυτο το προσωπο:Ρ) να ειναι και αδερφη του Μπαρνει..

Επισης κατι ΠΟΛΥ σημαντικο που ξεχασα για τη θεωρια μου ειναι οτι τη Ρομπιν οταν την αναφερει στα παιδια του τη λεει ΘΕΕΙΑ.. :)

την αδερφή του Barney την έχει δείξει αν θυμάμαι καλά ήταν η Ashley Benson...αλλά ήταν ξανθιά και μικρότερη από αυτή που μιλάει με την Lily στο τραίνο
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό senso » 23 Οκτ 2013, 23:07

Οπ σε ευχαριστω γιατι ειχα φαει σκαλωμα χαχαχα

edit:Ουοου τρελο σκαλωμα ομως.. googlαρα λιγο και ειδα οτι ειχα ξεχασει εντελως το επεισοδιο αυτο!!Ειλικρινα ειχα αρχισει να με πειθω χαχα και παλι ευχαριστω!!
senso

Δημοσίευσηαπό korko » 03 Δεκ 2013, 17:33

πλάκα είχε το ημερινό επεισόδιο,όχι σαν την αποτυχία της προηγούμενης βδομάδας...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 04 Δεκ 2013, 19:58

Όταν αναλαμβάνει ο barney, το επεισόδιο δεν γίνεται να μην είναι καλό. Όλο εκπλήξεις είναι. :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB