- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
How I Met Your Mother
Σε σχεση με τις τελευταιες σαιζον, νομιζω η 9η ειναι πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες, εχει λιγο γελιο..Εγω εχω ενα προαισθημα παντως οτι οι σεναριογραφοι μας εχουν δωσει στοιχεια διασπαρτα μεσα σε αυτους τους κυκλους για το ποια ειναι η γυναικα του (εννοω οτι εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μια τυχαια περαστικη) , αλλα δε θελω να σποιλαρω αν ισχυει οντως αυτο που σκεφτομαι..
- senso
- Δημοσιευσεις : 21
senso έγραψε:Σε σχεση με τις τελευταιες σαιζον, νομιζω η 9η ειναι πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες, εχει λιγο γελιο..Εγω εχω ενα προαισθημα παντως οτι οι σεναριογραφοι μας εχουν δωσει στοιχεια διασπαρτα μεσα σε αυτους τους κυκλους για το ποια ειναι η γυναικα του (εννοω οτι εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μια τυχαια περαστικη) , αλλα δε θελω να σποιλαρω αν ισχυει οντως αυτο που σκεφτομαι..
Τη γυναίκα του μας την έδειξε στο τέλος της 8ης και στην αρχή της 9ης. Την έχουμε δεί πλέον. Δεν την είχαμε ξαναδεί μέχρι τότε. Ξέρουμε ποια είναι και πού θα συναντηθούν. Μένει να δούμε τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
senso έγραψε:Σαν προσωπο ναι την εχουμε δει ΑΛΛΑ...εχω προαισθημα οτι δεν θα ειναι μια αγνωστη που τη γνωριζει τυχαια..
Πιθανον να ακολουθει σοβαρο σποιλερ, οποτε με προσοχηSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
η θεωρία σου ωραία είναι αλλά είναι λάθος.τη 'μητέρα' την ξέρουμε ήδη και δεν είναι το άτομο που λες.η αποκάλυψη έγινε στην 8η χρονιά στο τέλος.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
senso έγραψε:Παιδια, το ξαναλεω..Το οτι εχει αυτο το προσωπο δε σημαινει οτι δε μπορει να ειναι και ο χαρακτηρας που περιεγραψα..Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
την αδερφή του Barney την έχει δείξει αν θυμάμαι καλά ήταν η Ashley Benson...αλλά ήταν ξανθιά και μικρότερη από αυτή που μιλάει με την Lily στο τραίνο
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες