GTA 5

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό malkataz » 30 Σεπ 2013, 10:17

stavrosgta έγραψε:@malkataz Ο χάρτης του GTA V είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία για open world παιχνίδι.
Δες αυτό το βίντεο που συγκρίνει τον χάρτη του V με αυτόν του IV, είναι τεράστιος!

http://www.youtube.com/watch?v=Kip1zIXx9h8

Και για να λέμε τα πράγματα σωστά το GTA IV μπροστά στο GTA V και στο gameplay και στον χάρτη είναι μια "σκατούλα"! χαχαχαχαχα

Δεν διαφωνώ καθόλου σε σύγκριση με το 4. Έχω τις αντιρρήσεις μου σε σχέση με το San Andreas... Απλά είναι η δική μου αίσθηση... Όπωε προείπα εάν προσθέσουμε και τον υποθαλάσσιο χώρο τότε είναι ό,τι μεγαλύτερο (σε χάρτη :D ) που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

Όσο για το 2ο κομμάτι του σχολίου σου θα συμφωνήσω απόλυτα!!!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό malkataz » 30 Σεπ 2013, 10:34

Εχθές τερμάτισα το παιχνίδι! Πραγματικά αισθάνθηκα μία πικρία όταν τελείωσε. Όχι για άλλο λόγο παρά μόνομ επειδή τελείωσαν αυτές οι τρελές και υπέροχες αποστολές! Τώρα θα συνεχίσω να μαζεύω τα πάντα για να φτάσω όσο πιο κοντά στο 100% μπορώ (τώρα είμαι στο 85,5%). Μετά σίγουρα θα το αρχίσω από την αρχή!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό vbakis » 14 Οκτ 2013, 11:13

έχει δοκιμάσει κανείς σας το online κομμάτι του παιχνιδιού? εμένα πάντως μου κολλάει προς το τέλος του βίντεο εισαγωγής όσες φορές έχω δοκιμάσει και ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι να κάνω reset την κονσόλα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vbakis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό malkataz » 14 Οκτ 2013, 11:53

vbakis έγραψε:έχει δοκιμάσει κανείς σας το online κομμάτι του παιχνιδιού? εμένα πάντως μου κολλάει προς το τέλος του βίντεο εισαγωγής όσες φορές έχω δοκιμάσει και ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι να κάνω reset την κονσόλα!

Εμένα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Αυτό που παθαίνω είναι να με πετάει έξω από το συστημα κάθε τόσο...
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσίευσηαπό TheSoldierGR » 14 Οκτ 2013, 16:37

Άντε να βγει και στο PC αρχές 2014 να το χαρούμε και εμείς οι μη-κονσολάδες. Παιχνιδάρα από βίντεο που έχω δει.
Άβαταρ μέλους
TheSoldierGR

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό vbakis » 15 Οκτ 2013, 17:49

malkataz έγραψε:
vbakis έγραψε:έχει δοκιμάσει κανείς σας το online κομμάτι του παιχνιδιού? εμένα πάντως μου κολλάει προς το τέλος του βίντεο εισαγωγής όσες φορές έχω δοκιμάσει και ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι να κάνω reset την κονσόλα!

Εμένα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Αυτό που παθαίνω είναι να με πετάει έξω από το συστημα κάθε τόσο...

Ολα καλα, έφτιαξα νεο χαρακτήρα μιας και με τον πρώτο δεν είχα προλάβει να παίξω καθόλου και τωρα δουλεύει μια χαρά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vbakis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό renegr » 16 Οκτ 2013, 13:53

την pc version παιδες μας έχουνε κλ@#$#σει τελείως....
Άβαταρ μέλους
renegr

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό stavrosgta » 19 Οκτ 2013, 20:25

Αληθεύουν οι φήμες ότι θα βγει DLC για το GTA V με τον CJ (Carl Johnson);
stavrosgta

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό kumas » 21 Οκτ 2013, 19:41

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ένα videostore στην Αμερική,όταν gamers,έπαιξαν στην κυριολεξία ξύλο για να καταφέρουν να προλάβουν και να αγοράσουν το τελευταίο αντίτυπο του GTA V!

Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί και καταγράφηκε από τους παρευρισκόμενους στο κατάστημα...

Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 21 Οκτ 2013, 20:20

Έχει γεμίσει ο κόσμος απογόνους του Αυνάν... μα τόσο καρπερός ήταν ο άτιμος; :D

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF% ... E%AC%CE%BD
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση