nfs_maniac έγραψε:Δεν έχω ούτε 1 ώρα που το έχω αρχίσει, οπότε δεν έχω και πολλά να πω ακόμα. Σαν πρώτη επαφή, πανέμορφο. Το μόνο που με έχει χαλάσει απίστευτα είναι το frame rate ειδικά σε περιπτώσεις που τρέχεις με κάποιο όχημα εντός της πόλης. Καλά τα γραφικά και τα κορδελάκια, αλλα εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είναι πιο smooth σε ορισμένες περιπτώσεις (οκ, το ξέρω ζητάω πολλά)
Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει η κονσόλα...

Η πλάκα είναι ότι τις παρατηρήσεις που έγραψα τις είχα κάνει από την 1η, 2η μέρα αλλά συνεχίζοντας να διαβάζω μόνο αποθεωτικά σχόλια σε όλους τους τομείς (των οποίων βέβαια η πλειοψηφία ήταν από άτομα που δεν είχαν καν παίξει το παιχνίδι, παρά μόνο είχαν φτιαχτεί τόσο καιρό με όλα αυτά που διέρρεαν όπως και εμείς πριν παίξουμε) δίσταζα να τα γράψω, θεωρούσα ότι κάτι παίζει με εμένα ή την κονσόλα μου (xbox). Όταν όμως έτυχε ένας συνάδελφος να μου πει ότι το πήρε και παίζει στο PS3, και με ρώτησε επι λέξει: "Δεν μοιάζει να "κολλάει" ορισμένες φορές;" Και "Ο χάρτης δεν μου φαίνεται πολύ μεγάλος πάντως" κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση.