Τελoς στο Tomb Raider(100%)
Πολυ καλο και στιβαρο gameplay σε ολα τα επιπεδα, ειτε ηταν shooting, platforming, exploring. Αν ειχε πιο ενδιαφερουσες Boss fights(χωρις τα χαζο-qte), λιγοτερα αλλα πιο ουσιαστικα action σημεια και ισως πιο ρεαλιστικη προσεγγιση στην θνησιμοτητα της Lara(γλιτωνει απο τον Χαρο γυρω στις 15 φορες κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη), θα μιλαγαμε για παιχνιδι κοντα στο 10.
Ακομη μια ποδειξη της σκληρης δουλειας και της αφοσιωσης του στουντιο αναπτυξης με τον τιτλο, αποτελουν τα credits του τελους, στο σημειωμα απο την ομαδα και το πως παρουσιαζονται οσοι εργαστηκαν.
Πολλα μπραβο στη Square, γιατι ανταπεξηλθε σε μια πολυ δυσκολη προκληση και σχεδον αριστευσε. Το franchise ειναι μαλλον σε καλα χερια που το σεβονται.
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 23:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
evergrey έγραψε:Το απιθανο Far Cry 3!Ετη μπροστα απο το 2.Ειχα διαβασει απο παιδια που το ειχαν παιξει οτι γινετε κουραστικο να ψαχνεις για γραμματα και αγαλματακια,αλλα εγω την "βρισκω" αυτην την διαδικασια.Και το Online που επαιξα λιγο παλευετε.Ευτυχως εχει αρκετο κοσμο.
Είναι παιχνιδάρα. Το μόνο που δεν μάζεψα ήταν τα αγαλματάκια. Όλα τα άλλα τα έχω πάρει. Σε κρατάει όμως και αρκετές ώρες ακόμα και χωρίς τα έξτρα πράγματα που μπορείς να βρείς.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
game over έγραψε:Αφού τέλειωσα το ένα διαμάντι το the last of us ξεκίνησα στα καπάκια ακόμα ένα ! GTA V ! παρά πολύ καλό ! απλά ήταν λίγο ακριβό αλλά χαλάλι του ! τα αξίζει και με το παραπάνω !
Μόλις και εγώ τελείωσα το απίστευτο The Last Of Us, τα λόγια είναι περιττά να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του τίτλου. Για άλλη μια φορά η Naughty Dog ξεπερνά τον εαυτό της και παραδίδει μαθήματα ποιότητας.
Σειρά έχει το Zone Of The Enders HD Collection που μου είχε μείνει απωθημένο από την PS2 Era γιατί δεν το έβρισκα πουθενά!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Havok-Alex έγραψε:game over έγραψε:Αφού τέλειωσα το ένα διαμάντι το the last of us ξεκίνησα στα καπάκια ακόμα ένα ! GTA V ! παρά πολύ καλό ! απλά ήταν λίγο ακριβό αλλά χαλάλι του ! τα αξίζει και με το παραπάνω !
Μόλις και εγώ τελείωσα το απίστευτο The Last Of Us, τα λόγια είναι περιττά να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του τίτλου. Για άλλη μια φορά η Naughty Dog ξεπερνά τον εαυτό της και παραδίδει μαθήματα ποιότητας.
Σειρά έχει το Zone Of The Enders HD Collection που μου είχε μείνει απωθημένο από την PS2 Era γιατί δεν το έβρισκα πουθενά!
Είσαι ωραίος παιχταρά μου !

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες