Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Οκτ 2013, 16:10

Τελoς στο Tomb Raider(100%)
Πολυ καλο και στιβαρο gameplay σε ολα τα επιπεδα, ειτε ηταν shooting, platforming, exploring. Αν ειχε πιο ενδιαφερουσες Boss fights(χωρις τα χαζο-qte), λιγοτερα αλλα πιο ουσιαστικα action σημεια και ισως πιο ρεαλιστικη προσεγγιση στην θνησιμοτητα της Lara(γλιτωνει απο τον Χαρο γυρω στις 15 φορες κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη), θα μιλαγαμε για παιχνιδι κοντα στο 10.

Ακομη μια ποδειξη της σκληρης δουλειας και της αφοσιωσης του στουντιο αναπτυξης με τον τιτλο, αποτελουν τα credits του τελους, στο σημειωμα απο την ομαδα και το πως παρουσιαζονται οσοι εργαστηκαν.

Πολλα μπραβο στη Square, γιατι ανταπεξηλθε σε μια πολυ δυσκολη προκληση και σχεδον αριστευσε. Το franchise ειναι μαλλον σε καλα χερια που το σεβονται.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Οκτ 2013, 17:13

Το απιθανο Far Cry 3!Ετη μπροστα απο το 2.Ειχα διαβασει απο παιδια που το ειχαν παιξει οτι γινετε κουραστικο να ψαχνεις για γραμματα και αγαλματακια,αλλα εγω την "βρισκω" αυτην την διαδικασια.Και το Online που επαιξα λιγο παλευετε.Ευτυχως εχει αρκετο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό game over » 07 Οκτ 2013, 01:35

Αφού τέλειωσα το ένα διαμάντι το the last of us ξεκίνησα στα καπάκια ακόμα ένα ! GTA V ! παρά πολύ καλό ! απλά ήταν λίγο ακριβό αλλά χαλάλι του ! τα αξίζει και με το παραπάνω ! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Οκτ 2013, 05:12

evergrey έγραψε:Το απιθανο Far Cry 3!Ετη μπροστα απο το 2.Ειχα διαβασει απο παιδια που το ειχαν παιξει οτι γινετε κουραστικο να ψαχνεις για γραμματα και αγαλματακια,αλλα εγω την "βρισκω" αυτην την διαδικασια.Και το Online που επαιξα λιγο παλευετε.Ευτυχως εχει αρκετο κοσμο.

Είναι παιχνιδάρα. Το μόνο που δεν μάζεψα ήταν τα αγαλματάκια. Όλα τα άλλα τα έχω πάρει. Σε κρατάει όμως και αρκετές ώρες ακόμα και χωρίς τα έξτρα πράγματα που μπορείς να βρείς.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 07 Οκτ 2013, 05:26

game over έγραψε:Αφού τέλειωσα το ένα διαμάντι το the last of us ξεκίνησα στα καπάκια ακόμα ένα ! GTA V ! παρά πολύ καλό ! απλά ήταν λίγο ακριβό αλλά χαλάλι του ! τα αξίζει και με το παραπάνω ! :D

Μόλις και εγώ τελείωσα το απίστευτο The Last Of Us, τα λόγια είναι περιττά να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του τίτλου. Για άλλη μια φορά η Naughty Dog ξεπερνά τον εαυτό της και παραδίδει μαθήματα ποιότητας.
Σειρά έχει το Zone Of The Enders HD Collection που μου είχε μείνει απωθημένο από την PS2 Era γιατί δεν το έβρισκα πουθενά!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό stefant7 » 07 Οκτ 2013, 12:03

Επιτελους τσιμπησα GTA V!!! Περιμενω και για Beyond Two Souls
stefant7

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό game over » 07 Οκτ 2013, 15:01

Havok-Alex έγραψε:
game over έγραψε:Αφού τέλειωσα το ένα διαμάντι το the last of us ξεκίνησα στα καπάκια ακόμα ένα ! GTA V ! παρά πολύ καλό ! απλά ήταν λίγο ακριβό αλλά χαλάλι του ! τα αξίζει και με το παραπάνω ! :D

Μόλις και εγώ τελείωσα το απίστευτο The Last Of Us, τα λόγια είναι περιττά να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του τίτλου. Για άλλη μια φορά η Naughty Dog ξεπερνά τον εαυτό της και παραδίδει μαθήματα ποιότητας.
Σειρά έχει το Zone Of The Enders HD Collection που μου είχε μείνει απωθημένο από την PS2 Era γιατί δεν το έβρισκα πουθενά!
Εικόνα

Είσαι ωραίος παιχταρά μου ! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό litanies » 08 Οκτ 2013, 10:04

μια μίξη με GTA V, NBA 2k14, Puppeteer και το νέο Rayman....μακάρι η μέρα να είχε περισσότερες ώρες :lol:
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 08 Οκτ 2013, 15:22

League Of Legends, Payday 2 και λίγο X-Com Enemy Uknown για μένα αυτές τις μέρες :)
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 08 Οκτ 2013, 15:55

far cry 3 απλα απιστευτο
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB