- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 21:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
Εννοείται ότι τα βλέπω με το που βγούν. Έχω μείνει πραγματικά άφωνος με όλα όσα έχουν γίνει. Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο. Προβλέπεται ακόμα περισσότερος χαμός στα 2 τελευταία επεισόδια. Αυτή η Skyler πια εδώ μου έχει κάτσει! 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
GiannisRethymno έγραψε:Πολύ περίεργο το τέλος του 15.Δεν μπορω να καταλάβω που θα το πάει...
Ουσιαστικα...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Τι να πω δύσκολα τα πράγματα,πως θα χωρέσει σε 45 λεπτά ολόκληρο το κλείσιμο της σειράς...Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα...
-
GiannisRethymno - Δημοσιευσεις : 207
GiannisRethymno έγραψε:Τι να πω δύσκολα τα πράγματα,πως θα χωρέσει σε 45 λεπτά ολόκληρο το κλείσιμο της σειράς...Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα...
Το τελευταίο επεισόδιο (όπως και το 15) θα είναι 1 ώρα. Πάντως και πάλι φαίνεται λίγη για όσα είναι να γίνουν. Ειδικά αν σκεφούμε πως άρχισε η σαιζόν. Για να προλάβει να τα κάνει όλα αυτά θα πρέπει στα πρώτα 15 λεπτά να έχει φτάσει στην καφετέρια που έκανε τα 51α του γενέθλια. Τώρα πως θα τα βάλει με τους ναζί (το πόσο μου τη σπάει ο Todd δεν λέγεται) ενώ ούτε η βέρα του δεν του κάνει πια, δεν μπορώ να καταλάβω. Και αυτός ο "φίλος" του από την Grey Matter πολύ βλάκας. Ποτέ δεν τον συμπάθησα και μετά το 15 ακόμα λιγότερο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα γίνει και με τον Jessie.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες