Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Σεπ 2013, 23:11

Εννοείται ότι τα βλέπω με το που βγούν. Έχω μείνει πραγματικά άφωνος με όλα όσα έχουν γίνει. Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο. Προβλέπεται ακόμα περισσότερος χαμός στα 2 τελευταία επεισόδια. Αυτή η Skyler πια εδώ μου έχει κάτσει! :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 23 Σεπ 2013, 22:18

Τρομερό και το 15. 1 ακομά και αυτή η τρομερή σειρά φτάνει στο τέλος της. Αλλά δεν πειράζει του χρόνου έχει prequel με τον Saul Goodman 8-)
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 24 Σεπ 2013, 00:04

Πολύ περίεργο το τέλος του 15.Δεν μπορω να καταλάβω που θα το πάει...
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Σεπ 2013, 07:52

GiannisRethymno έγραψε:Πολύ περίεργο το τέλος του 15.Δεν μπορω να καταλάβω που θα το πάει...

Ουσιαστικα...

Ο Heisenberg (γιιατι Walter δεν υπαρχει τωρα) θα τα βαλει με ολους. Nazi, Gray Matter κλπ.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 24 Σεπ 2013, 12:03

Πως θα καταφέρει από την άκρη του πουθενά να τα βάλει με όλους αυτούς όμως...Έχει και τα χάλια του...
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Σεπ 2013, 18:23

GiannisRethymno έγραψε:
Πως θα καταφέρει από την άκρη του πουθενά να τα βάλει με όλους αυτούς όμως...Έχει και τα χάλια του...

Παιρνωντας τηλ. στην αστυνομια θα κανει τις αρχες να το ψαχνουν εκει και θα κινηθει ανενοχλητος για να δει την οικογενεια του για τελευταια φορα και μετα να λυσει τα υπολοιπα προβληματα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 25 Σεπ 2013, 00:29

Τι να πω δύσκολα τα πράγματα,πως θα χωρέσει σε 45 λεπτά ολόκληρο το κλείσιμο της σειράς...Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα...
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 25 Σεπ 2013, 01:07

Κι εγώ είμαι περίεργος αλλά θυμηθείτε λίγο και πως ξεκίνησε η season...
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Σεπ 2013, 06:30

GiannisRethymno έγραψε:Τι να πω δύσκολα τα πράγματα,πως θα χωρέσει σε 45 λεπτά ολόκληρο το κλείσιμο της σειράς...Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα...

Το τελευταίο επεισόδιο (όπως και το 15) θα είναι 1 ώρα. Πάντως και πάλι φαίνεται λίγη για όσα είναι να γίνουν. Ειδικά αν σκεφούμε πως άρχισε η σαιζόν. Για να προλάβει να τα κάνει όλα αυτά θα πρέπει στα πρώτα 15 λεπτά να έχει φτάσει στην καφετέρια που έκανε τα 51α του γενέθλια. Τώρα πως θα τα βάλει με τους ναζί (το πόσο μου τη σπάει ο Todd δεν λέγεται) ενώ ούτε η βέρα του δεν του κάνει πια, δεν μπορώ να καταλάβω. Και αυτός ο "φίλος" του από την Grey Matter πολύ βλάκας. Ποτέ δεν τον συμπάθησα και μετά το 15 ακόμα λιγότερο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα γίνει και με τον Jessie.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 28 Σεπ 2013, 00:28

Μία μέρα έμεινε παιδιά,έχω μεγάλη αγωνία...Για να δούμε τι θα γίνει... :?
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB