World of Warcraft

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό Plisken » 10 Αύγ 2013, 17:42

Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά είμαστε στα 90 ήδη... :lol:

Και το TBC και το WOTLK 10 levels έδιναν και όχι 5.

Επίσης αυτά είναι επικά heilrooms που θα πέφτουν μόνο απο τα Normal & Heroic Raids. Δεν ξέρω αν θα ρίχνει και legendary μαζί με τα normal loot που ρίχνουν συνήθως. Άλλωστε ακόμα είναι στο PTR, θα δείξει.... ;)
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Αύγ 2013, 21:12

Ναι βλακεία είπα μπερδεύτηκα. Και έχω πάει και 90 2 χαρακτήρες όχι τίποτα άλλο. Απλά με 9 μήνες απραγία έχω ξεχάσει και τα πιο απλά. Πάντως και πάλι περίεργο μου φαίνεται να βγάλουν 1 expansion ακόμα. Εκτώς και αν βγάλουν ένα expansion και μας βγάζουν mini expansions μετά κάθε 2 μήνες :P Ή αν βγάλουν το expansion για μέχρι 100 lvl και βγάλουν και μετά άλλο ένα που δεν θα παίρνεις lvl (μπορεί να παίρνεις κάτι άλλο σαν υπόlvl) απλά θα έχει άλλες περιοχές και τα τελικά raids. Δεν ξέρω δεν λειτουργεί η Blizzard που όλοι γνωρίζουμε έτσι :)

Όσο για τα heilroom μου φαίνεται παράξενο γιατί αν είναι έτσι μπορείς με ένα χαρακτήρα να ντύσεις όλους τους υπόλοιπους. Legendary είμαι θα πέφτει όπως πάντα αλλά τώρα για ποιους θα είναι δεν ξέρω. Ή αν θα πρέπει να το φτιάξεις από quest όπως συνήθως. Απλά σκεφτόμουν ότι επειδή θα είναι το τελευταίο των τελευταίων boss μήπως στο heroic τα όπλα που έριχνε ήταν όλα Legendary έτσι ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα. Βέβαια θα είναι παλούκι έτσι το boss αλλά έτσι πρέπει. Να φας 1000 wipe αλλιώς δεν είναι WoW. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Plisken » 15 Αύγ 2013, 19:41

Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Αύγ 2013, 00:40

Plisken έγραψε:EPIC ΑΠΛΑ

http://www.youtube.com/watch?v=slzQOyS5 ... e=youtu.be

Έπος! Πω πω γιατί το κάνεις αυτό; θέλω να παίξω τώρα αλλά δεν πρέπει ακόμα :( Άρα αυτός θα είναι το τελικό boss γι αυτό το expansion;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 16 Αύγ 2013, 19:06

:lol:

Ναι ο Hellscream θα είναι το τελικό boss!!! Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος Warchief of the Horde...αγωνία.

Θα έρθει με το επόμενο patch ,το οποίο αναμένεται γύρω στις αρχές Οκτώβρη. 8-)

:arrow: Btw γιατί δεν πρέπει ακόμα?!? :roll:
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Αύγ 2013, 02:02

Άρα δεν θα είναι αυτός στο επόμενο expansion, γιατί από τη φωτό που ανέβασες πιο πριν απο mmo-champion με τα αντικείμενα, φαίνεται να είναι αυτός το boss. Εκτώς και αν επιστρέψει.

Δεν πρέπει γιατί τώρα τελειώνω το μεταπτυχιακό και έχω να δώσω ένα μάθημα και να γράψω πτυχιακή. Οπότε αν αρχίσω WoW καταλαβαίνεις... :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Σεπ 2013, 00:19

Μάλλον θα ξαναρχίσω τη Τετάρτη που τελειώνω από το πανεπιστήμιο. Να παίξω το druid tank ή τον warlock μου; δύσκολη απόφαση. Το tank έχει συναισθηματική αξία, ενώ θέλω να παίξω χαλαρά με ένα ranged dps (όσο χαλαρά μπορείς δηλαδή με έναν demonology warlock :P).
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 24 Σεπ 2013, 19:35

Welcome back!!!
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Σεπ 2013, 03:37

Thanks. Άρχισα με warlock προς το παρόν αλλά μου έπεσε και ένα item για τον druid από τα rare. Καλά τi τρεχάλα είναι αυτή πάνω κάτι στο νησί για να προλάβεις τα rare; κουράζομαι στην πραγματικότητα. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 27 Σεπ 2013, 23:58

Ναί αλλά ντύνεσαι στο μπάμ και είσαι έτοιμος για Siege of Orgrimmar.. :-)
Άβαταρ μέλους
Plisken

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB