Ναι βλακεία είπα μπερδεύτηκα. Και έχω πάει και 90 2 χαρακτήρες όχι τίποτα άλλο. Απλά με 9 μήνες απραγία έχω ξεχάσει και τα πιο απλά. Πάντως και πάλι περίεργο μου φαίνεται να βγάλουν 1 expansion ακόμα. Εκτώς και αν βγάλουν ένα expansion και μας βγάζουν mini expansions μετά κάθε 2 μήνες

Ή αν βγάλουν το expansion για μέχρι 100 lvl και βγάλουν και μετά άλλο ένα που δεν θα παίρνεις lvl (μπορεί να παίρνεις κάτι άλλο σαν υπόlvl) απλά θα έχει άλλες περιοχές και τα τελικά raids. Δεν ξέρω δεν λειτουργεί η Blizzard που όλοι γνωρίζουμε έτσι

Όσο για τα heilroom μου φαίνεται παράξενο γιατί αν είναι έτσι μπορείς με ένα χαρακτήρα να ντύσεις όλους τους υπόλοιπους. Legendary είμαι θα πέφτει όπως πάντα αλλά τώρα για ποιους θα είναι δεν ξέρω. Ή αν θα πρέπει να το φτιάξεις από quest όπως συνήθως. Απλά σκεφτόμουν ότι επειδή θα είναι το τελευταίο των τελευταίων boss μήπως στο heroic τα όπλα που έριχνε ήταν όλα Legendary έτσι ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα. Βέβαια θα είναι παλούκι έτσι το boss αλλά έτσι πρέπει. Να φας 1000 wipe αλλιώς δεν είναι WoW.