World of Warcraft

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό Plisken » 25 Ιούλ 2013, 11:13

Δίμηνη κάρτα και back online. :lol:

Όποιος ενδιαφέρεται να ρωτήσει κάτι ευχαρίστως να βοηθήσω!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιούλ 2013, 14:41

Plisken έγραψε:Δίμηνη κάρτα και back online. :lol:

Όποιος ενδιαφέρεται να ρωτήσει κάτι ευχαρίστως να βοηθήσω!!! ;)

Άντε μπράβο μεγάλη απόφαση. Εγώ προς το παρόν απέχω. Τουλάχιστον Μέχρι Οκτώβρη. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Plisken » 27 Ιούλ 2013, 00:04

Ε σκέφτηκα να μην είμαι εκεί να ζήσω την ενθρόνιση του νέου warchief...??

Και είπα ας μπώ και λίγο νωρίτερα να ξεσκουριάσω...

:arrow: Δες και αυτό...έρχονται επικές στιγμές με το Titan...(Την θεματολογία κοίτα...)

http://titanfocus.info/_/news/rumors-le ... d-more-r65
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιούλ 2013, 01:31

Plisken έγραψε:Ε σκέφτηκα να μην είμαι εκεί να ζήσω την ενθρόνιση του νέου warchief...??

Και είπα ας μπώ και λίγο νωρίτερα να ξεσκουριάσω...

:arrow: Δες και αυτό...έρχονται επικές στιγμές με το Titan...(Την θεματολογία κοίτα...)

http://titanfocus.info/_/news/rumors-le ... d-more-r65

Καλά έκανες. Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το TΙΤΑΝ. Αυτό σημαίνει όμως ότι πλησιάζει το τέλος του WoW; μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Να συνυπάρξουν 2 ΜΜΟRPG από την Blizzard είναι σίγουρα δύσκολο και δαπανηρό. Από την άλλη το WoW έχει φτάσει στα 90 lvl, πόσο να πάει ακόμα; 99; το πολύ. Αλλά θα είναι πολύ περίεργο να το τελειώσουν οοοοοοοταν βγει το TITAN (σε 3-4 χρόνια δηλαδή :P)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 27 Ιούλ 2013, 15:53

Βασικά είχαν πεί ότι δεν θα κλείσουν οι servers του wow όταν βγει το titan αλλά θα σταματήσουν τα expansion. Θα γίνεται ανανέωση στο παιχνίδι με την μορφή patch όπως και σε άλλα τόσα ΜΜΟ εκεί έξω. Όπως θα σταματήσει και η συνδρομή από ένα σημείο και μετά.

Το επόμενο expansion θα είναι το τελευταίο, θα πάνε μέχρι το lvl 100 ( με βάση ένα παλιό χρονοδιάγραμμα), και μάλλον το endgame boss θα είναι... ποιός άλλος, ο Sargeras!!!

:arrow: Τώρα όλα πάντα σχετικά έτσι διότι αν για παράδειγμα δεν είναι έτοιμο το Τιταν στην ώρα του (πολύ πιθανό) τότε παίζει να βγούνε δύο ακόμα expansion αντί για ένα (90-95, 95-100).
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Ιούλ 2013, 18:27

Plisken έγραψε:Βασικά είχαν πεί ότι δεν θα κλείσουν οι servers του wow όταν βγει το titan αλλά θα σταματήσουν τα expansion. Θα γίνεται ανανέωση στο παιχνίδι με την μορφή patch όπως και σε άλλα τόσα ΜΜΟ εκεί έξω. Όπως θα σταματήσει και η συνδρομή από ένα σημείο και μετά.

Το επόμενο expansion θα είναι το τελευταίο, θα πάνε μέχρι το lvl 100 ( με βάση ένα παλιό χρονοδιάγραμμα), και μάλλον το endgame boss θα είναι... ποιός άλλος, ο Sargeras!!!

:arrow: Τώρα όλα πάντα σχετικά έτσι διότι αν για παράδειγμα δεν είναι έτοιμο το Τιταν στην ώρα του (πολύ πιθανό) τότε παίζει να βγούνε δύο ακόμα expansion αντί για ένα (90-95, 95-100).

Θα γίνει ακριβώς ότι είπες στην τελευταία παράγραφο. Με τίποτα το Titan δεν θα είναι στην ώρα του (όπως τίποτα καινούριο σε αυτή την εταιρία). Γι αυτό το Pandaria έδωσε μόνο 5 level. 2 expansion πιστεύω θα βγούν.

Sargeras ε; Πολύ ωραία. Μόνο να βγούν ωραία τα expansion. Το Pandaria είναι καλό αλλά το θέμα είναι να πιάσουν αποδώσεις Lich King. Πάντως δεν νομίζω να "πεθάνει" ποτέ το WoW. Δεν γίνεται. Δεν το χωράει ο νους μου να συντηρείται απλά με patch και να είναι δωρεάν και να μην έχει κόσμο και να είναι κάποιο άλλο ΜΜΟ πρώτο :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 29 Ιούλ 2013, 20:11

Τι να πεθάνει, εδώ υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμα AOC και WHO....

Αλλά expansion δεν θα βγαίνουν...το μόνο σίγουρο... ;)

:arrow: Αν πάντως βγουν δύο ακόμα,το άλλο θα είναι Emerald dream (my bet) 8-)
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 30 Ιούλ 2013, 20:34

E καλά ας μην βγούν άλλα expansion μετά το 100ό lvl αλλά το θέμα είναι να τελειώσει το παιχνίδι όπως του αξίζει. Δηλαδή το τελευταίο expansion πρέπει να είναι, αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα. Θα ξενερώσω αν τώρα που φτάνουμε στα τελειώματα βγάλουν και άλλο Cataclysm.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 10 Αύγ 2013, 12:37

Τελικά μήπως το επόμενο xpansion είναι το τελευταίο που μας πάει μέχρι το 100??

Κοίτα τι θα ρίχνει μάλλον ο Hellscream..

http://media.mmo-champion.com/images/ne ... omBoAs.jpg
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Αύγ 2013, 16:10

Plisken έγραψε:Τελικά μήπως το επόμενο xpansion είναι το τελευταίο που μας πάει μέχρι το 100??

Κοίτα τι θα ρίχνει μάλλον ο Hellscream..

http://media.mmo-champion.com/images/ne ... omBoAs.jpg

:shock: Θέλω το Polearm τώρα! Πάντως δεν νομίζω να μας πάνε στα 100 με ένα expansion. Πότε έβγαλαν expansion δίνοντας πάνω από 10 lvl; Αν ισχύει αυτή η φωτογραφία τότε θα βγάλουν ένα expansion μέχρι τα 90 και μετά αυτό μέχρι τα 100. Αποκλείεται η Blizzard να βγάλει expansion με 15 lvl. Μου φαίνεται αδύνατον. Έτσι και αλλιώς το project titan αργεί ακόμα :)

Επίσης γιατί αυτά δεν είναι epic ή Legendary (κανονικά το τελευταίο boss του wow θα έπρεπε να ρίχνει πορτοκαλί) και είναι heilroom;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB