Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Αύγ 2013, 14:06

Τελος με το Spec Ops: The Line.Πολυ καλο και με ωραιο τελος.Δυστηχως στο "Multi" του δεν υπαρχει πολυ λαος.Τωρα ξεκινησα το NFS:Most Wanted και μπορω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ απο το Hot Pursuit.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Αύγ 2013, 17:30

Ξεκίνησα το Spartacus legends από χθες και μου άρεσε πάρα πολύ.Για free παιχνίδι μια χαρά είναι,δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τόσο χαμηλές βαθμολογίες..και ειδικά αν έχεις δει την σειρά,είναι σαν να την παίζεις!Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο από ένα σημείο και μετά γίνεται pay to win...εκτός κι αν "φαρμάρεις" ατελείωτα αγώνες.Έχω ξεπεράσει τα μισά του παιχνιδιού μα πλέον αρχίζουν τα ζόρια.Όσο πάει!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό giokon63 » 12 Αύγ 2013, 20:55

Αγόρασα σήμερα το dark souls για 20 ευρώ και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Διάβασα πολύ καλές κριτικές και λοιπά, αλλά δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερο προς το παρών. Ελπίζω στην πορεία να αλλάξω γνώμη.
Άβαταρ μέλους
giokon63

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Αύγ 2013, 21:09

Τερμάτισα το Lego City Undercover. Πολύ ωραίο. Βέβαια έχω ακόμα πολλά πράγματα να συλλέξω για το 100%. Πραγματικά όλα αυτά που έχει να συλλέξεις το παιχνίδι φαντάζουν άπειρα. Μετά τον τερματισμό ήμουν στο 46% μόνο. Άρα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 12 Αύγ 2013, 23:11

Τελείωσα το story mode του P4A και τώρα λιώνω στο arcade. Λίγες ημέρες μέχρι να φτάσει το ToX... :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό molivi » 15 Αύγ 2013, 02:43

Little Big Planet 2
molivi

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 15 Αύγ 2013, 04:10

Τελείωσα το God Of War Αscension το οποίο μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σαν σύνολο απ ό,τι περίμενα στην αρχή. Τυχαία την ίδια περίοδο ξεκίνησα το BattleStar Galactica, S1, και είδα τις αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Πυθία( Η σύνδεση Angeli και Santa Monica όλο και λιγότερο τυχαία μου φαίνεται όσο προχωράει η σειρά). Για τους λάτρεις του είδους είναι μια τίμια πρόταση και ο εξελληνισμός του πάει πολύ και μας τιμάει δεόντως! Το απίστευτο που διάβασα είναι ό,τι η μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί η Santa Monica είναι η ίδια από το PS2!!! με αναβαθμίσεις, το γεγονός ό,τι υπήρχε άγχος από αρκετούς γιατί η Naughty Dog δεν θα αλλάξει μηχανή γραφικών πλέον εκμηδενίστηκε στα μάτια μου!
Εικόνα
Τώρα ξεκίνησα το Spec Ops: The Line το οποίο φαίνεται αξιοπρεπής τίτλος, δεν νομίζω να απογοητευτώ,Thanks Plus, αν και δεν τα προλαβαίνω, ενώ για χαλάρωση παίζω το Viva Pinata: Trouble in Paradise!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 15 Αύγ 2013, 10:08

Ιδιαιτέρος εύκολη πλατίνα στο infamous 2,και συνεχίζω με spec ops
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 15 Αύγ 2013, 15:14

fire emblem awakening
ειμαι κοντα στο τελος και δε μπορω να ξεκολλησω πια. Πλεον οταν βλεπω στο δρομο δυο ανθρωπους να συναντιονται περιμενω να βγει η καρτελα με τα στατιστικα και να αρχισει η μονομαχια!

Eχω απορροφηθει στην προσπαθεια να εμφανισω οσο το δυνατον περισσοτερους απογονους με το ταιριασμα των χαρακτηρων μου και αρρωσταινω στην ιδεα των συνδυασμων που μπορω να πετυχω... Mαλλον θα παει για ριπλει μετα τον τερματισμο!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό tak96 » 15 Αύγ 2013, 22:08

Πηρα το red dead redemption αν και καθυστερημενα......πολυ καλο!
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB