- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 17:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Ξεκίνησα το Spartacus legends από χθες και μου άρεσε πάρα πολύ.Για free παιχνίδι μια χαρά είναι,δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τόσο χαμηλές βαθμολογίες..και ειδικά αν έχεις δει την σειρά,είναι σαν να την παίζεις!Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο από ένα σημείο και μετά γίνεται pay to win...εκτός κι αν "φαρμάρεις" ατελείωτα αγώνες.Έχω ξεπεράσει τα μισά του παιχνιδιού μα πλέον αρχίζουν τα ζόρια.Όσο πάει!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Τερμάτισα το Lego City Undercover. Πολύ ωραίο. Βέβαια έχω ακόμα πολλά πράγματα να συλλέξω για το 100%. Πραγματικά όλα αυτά που έχει να συλλέξεις το παιχνίδι φαντάζουν άπειρα. Μετά τον τερματισμό ήμουν στο 46% μόνο. Άρα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Τελείωσα το God Of War Αscension το οποίο μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σαν σύνολο απ ό,τι περίμενα στην αρχή. Τυχαία την ίδια περίοδο ξεκίνησα το BattleStar Galactica, S1, και είδα τις αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Πυθία( Η σύνδεση Angeli και Santa Monica όλο και λιγότερο τυχαία μου φαίνεται όσο προχωράει η σειρά). Για τους λάτρεις του είδους είναι μια τίμια πρόταση και ο εξελληνισμός του πάει πολύ και μας τιμάει δεόντως! Το απίστευτο που διάβασα είναι ό,τι η μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί η Santa Monica είναι η ίδια από το PS2!!! με αναβαθμίσεις, το γεγονός ό,τι υπήρχε άγχος από αρκετούς γιατί η Naughty Dog δεν θα αλλάξει μηχανή γραφικών πλέον εκμηδενίστηκε στα μάτια μου!

Τώρα ξεκίνησα το Spec Ops: The Line το οποίο φαίνεται αξιοπρεπής τίτλος, δεν νομίζω να απογοητευτώ,Thanks Plus, αν και δεν τα προλαβαίνω, ενώ για χαλάρωση παίζω το Viva Pinata: Trouble in Paradise!

Τώρα ξεκίνησα το Spec Ops: The Line το οποίο φαίνεται αξιοπρεπής τίτλος, δεν νομίζω να απογοητευτώ,Thanks Plus, αν και δεν τα προλαβαίνω, ενώ για χαλάρωση παίζω το Viva Pinata: Trouble in Paradise!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
fire emblem awakening
ειμαι κοντα στο τελος και δε μπορω να ξεκολλησω πια. Πλεον οταν βλεπω στο δρομο δυο ανθρωπους να συναντιονται περιμενω να βγει η καρτελα με τα στατιστικα και να αρχισει η μονομαχια!
Eχω απορροφηθει στην προσπαθεια να εμφανισω οσο το δυνατον περισσοτερους απογονους με το ταιριασμα των χαρακτηρων μου και αρρωσταινω στην ιδεα των συνδυασμων που μπορω να πετυχω... Mαλλον θα παει για ριπλει μετα τον τερματισμο!
ειμαι κοντα στο τελος και δε μπορω να ξεκολλησω πια. Πλεον οταν βλεπω στο δρομο δυο ανθρωπους να συναντιονται περιμενω να βγει η καρτελα με τα στατιστικα και να αρχισει η μονομαχια!
Eχω απορροφηθει στην προσπαθεια να εμφανισω οσο το δυνατον περισσοτερους απογονους με το ταιριασμα των χαρακτηρων μου και αρρωσταινω στην ιδεα των συνδυασμων που μπορω να πετυχω... Mαλλον θα παει για ριπλει μετα τον τερματισμο!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες