soldout έγραψε:den mporw na katalavw???sti samsung ithelan na mimithoun tin apple kai to evgalan??
Χαμηλότερο κόστος μήπως;
soldout έγραψε:de nomizw na to ekanan logw kostous...poso mporei na anevei i timi logo radio???sto katw katw nomizw pws to kostos tou s4 einai kapou 20 me 30 eurw perissotero ap tou s3 to poli...kai anevasan tin timi kata 70 euro..aparadekto!!!
Shepard έγραψε:Εγω το ειδα χτες απο εναν φιλο που το αγορασε... απο την αρχη για το One θα πηγαινα, απλα τωρα ειμαι 1000% σιγουρος!
Δεν ειναι μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα παιδες, πιαστε τα απο κοντα και θα καταλαβαιτε τι θελετε
Εχω παιξει με ολα τα κινητα, για ωρες, εκτος του LG.
Αν καποιος θελει την κορυφαια καμερα ας παει στο Σ4 αλλα για ολα τα αλλα θα ελεγα χαλαρα το One!
soldout έγραψε:Shepard έγραψε:Εγω το ειδα χτες απο εναν φιλο που το αγορασε... απο την αρχη για το One θα πηγαινα, απλα τωρα ειμαι 1000% σιγουρος!
Δεν ειναι μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα παιδες, πιαστε τα απο κοντα και θα καταλαβαιτε τι θελετε
Εχω παιξει με ολα τα κινητα, για ωρες, εκτος του LG.
Αν καποιος θελει την κορυφαια καμερα ας παει στο Σ4 αλλα για ολα τα αλλα θα ελεγα χαλαρα το One!
giati??einai pio grigoro to htc???exei pio kalo epeksergastei to s4...kai exei polla voithimata tipou eye scrolling kai tetoia...se ti iperexei to htc???kai kati teleutaio...to sony pws to eides????
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες