sony z-lg optimus g-htc one ή samsung galaxy s4?

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 29 Μάιος 2013, 15:52

soldout έγραψε:den mporw na katalavw???sti samsung ithelan na mimithoun tin apple kai to evgalan??

Χαμηλότερο κόστος μήπως;
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό soldout » 30 Μάιος 2013, 17:10

de nomizw na to ekanan logw kostous...poso mporei na anevei i timi logo radio???sto katw katw nomizw pws to kostos tou s4 einai kapou 20 me 30 eurw perissotero ap tou s3 to poli...kai anevasan tin timi kata 70 euro..aparadekto!!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 30 Μάιος 2013, 18:21

soldout έγραψε:de nomizw na to ekanan logw kostous...poso mporei na anevei i timi logo radio???sto katw katw nomizw pws to kostos tou s4 einai kapou 20 me 30 eurw perissotero ap tou s3 to poli...kai anevasan tin timi kata 70 euro..aparadekto!!!

Κόστος παραγωγής να φανταστώ ότι εννοείς. Επειδή λες για τη samsung δες αν θες και το κόστος παραγωγής των iphones πόσο πάνω από το κόστος παραγωγής τα κοστολογούν
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό soldout » 31 Μάιος 2013, 14:47

ara ..to idio leme ....tha mporousan poli aneta na valoun radio re si...einai gkafa nomizw!!!
soldout

Δημοσίευσηαπό soldout » 01 Ιουν 2013, 21:32

paidia exei dei kaneis apo konta to htc one??piga prosfata sta media markt kai den to eixe...se poio katastima to exei kserei kaneis???
soldout

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Ιουν 2013, 09:13

Εγω το ειδα χτες απο εναν φιλο που το αγορασε... απο την αρχη για το One θα πηγαινα, απλα τωρα ειμαι 1000% σιγουρος! ;)

Δεν ειναι μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα παιδες, πιαστε τα απο κοντα και θα καταλαβαιτε τι θελετε ;)
Εχω παιξει με ολα τα κινητα, για ωρες, εκτος του LG.

Αν καποιος θελει την κορυφαια καμερα ας παει στο Σ4 αλλα για ολα τα αλλα θα ελεγα χαλαρα το One!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό soldout » 02 Ιουν 2013, 17:18

Shepard έγραψε:Εγω το ειδα χτες απο εναν φιλο που το αγορασε... απο την αρχη για το One θα πηγαινα, απλα τωρα ειμαι 1000% σιγουρος! ;)

Δεν ειναι μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα παιδες, πιαστε τα απο κοντα και θα καταλαβαιτε τι θελετε ;)

Αν καποιος θελει την κορυφαια καμερα ας παει στο Σ4 αλλα για ολα τα αλλα θα ελεγα χαλαρα το One!

giati??einai pio grigoro to htc???exei pio kalo epeksergastei to s4...kai exei polla voithimata tipou eye scrolling kai tetoia...se ti iperexei to htc???kai kati teleutaio...to sony pws to eides????
soldout

Δημοσίευσηαπό soldout » 05 Ιουν 2013, 20:01

paidia anakoinothike to s4 active..anthektiko se nero skoni klp...na dw omws se ti timi tha erthei!!!
soldout

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιουν 2013, 06:46

soldout έγραψε:
Shepard έγραψε:Εγω το ειδα χτες απο εναν φιλο που το αγορασε... απο την αρχη για το One θα πηγαινα, απλα τωρα ειμαι 1000% σιγουρος! ;)

giati??einai pio grigoro to htc???exei pio kalo epeksergastei to s4...kai exei polla voithimata tipou eye scrolling kai tetoia...se ti iperexei to htc???kai kati teleutaio...to sony pws to eides????

Δεν με απασχολει στα χαρτια τι εχει το καθενα. Το One το δουλεψα και ειναι σφαιρα. Αλλωστε κινητο 2ετιας να παρω, δεν υπαρχει προγραμμα που να μην το τρεχει. Οποτε αυτα ειναι μαρκετιες.
Τα "βοηθηματα" του S4 τα θεωρω στην καλυτερη των περιπτωσεων gimmick. Ωραια στην αρχη για να παιξεις λιγακι αλλα μεχρι εκει.
Το Sony δεν θα το αγοραζα αν ηταν στην ιδια τιμη. Κατι με χαλαει. Τωρα στην τιμη που ειναι βεβαια... ο καθεις αποφασιζει με τα δικα του κριτηρια. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό soldout » 08 Ιουν 2013, 00:18

δεν εχεις αδικο shepard απλως...ηθελα να σε ρωτησω αν την επαφη που ειχες με τα κινητα..θεωρεις το htc πιο γρηγορο απ τα αλλα...ποια ειναι η αποψη σου??
soldout

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB