Lost

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό jofus » 02 Απρ 2013, 17:39

Από τα καλύτερα concepts για σειρά!
Στο τέλος όμως δεν το χειριστηκαν πολύ καλά κατά τη γνώμη μου..
Άβαταρ μέλους
jofus

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 02 Απρ 2013, 20:15

Για μενα μια απογοήτευση,'οσο φανατικός ήμουν τοσο με κούρασε μη δίνοντας απαντήσεις
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό jofus » 02 Απρ 2013, 20:38

karlat89 έγραψε:Για μενα μια απογοήτευση,'οσο φανατικός ήμουν τοσο με κούρασε μη δίνοντας απαντήσεις

Ναι ήταν μεγάλο λάθος να το κάνουν αυτό..
Άβαταρ μέλους
jofus

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 03 Απρ 2013, 14:30

jofus έγραψε:
karlat89 έγραψε:Για μενα μια απογοήτευση,'οσο φανατικός ήμουν τοσο με κούρασε μη δίνοντας απαντήσεις

Ναι ήταν μεγάλο λάθος να το κάνουν αυτό..

Ισχύει , υπήρχαν μερικά σημεία που τα άφησαν έτσι και θα έπρεπε να τα λύσουν αλλά και πάλι άξιζε
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 03:24

Αραγε θα μπορουσε να ειχε αλλο τελος κ αν ναι τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο απο αυτο που εγινε?
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό biglalas » 07 Οκτ 2014, 23:36

ειναι μια απο τις σειρες που δεν εχω δει..ο λογος οτι ειναι τεραστια..αξιζει να την ξεκινησω?? η θα απογοητευτω?? ενας φιλος που τη ειδε με την κοπελα του μου λενε ο ενας δες την και ο αλλος μην τη δεις...τι λετε εσεις φιλοι μου?
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 08 Οκτ 2014, 05:54

οι πρωτες σεζον σιγουρα θα σου αρεσουν,οσο αρχιζει ομως να δινει "απαντησεις".ο θεος να της κανει παντησεις,πιστευω θα σε κουρασουν
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 08 Οκτ 2014, 18:23

τι μεγαλο επικο ξενερωμα το τελος.... αη στο καλο πεντε χρονια απ τη ζωη μου εχασα.... πολυ εκνευριστικο που αφησαν παρα μα παρα πολλα αλυτα μυστηρια..
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Re: Απ: Lost

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 17:46

biglalas έγραψε:ειναι μια απο τις σειρες που δεν εχω δει..ο λογος οτι ειναι τεραστια..αξιζει να την ξεκινησω?? η θα απογοητευτω?? ενας φιλος που τη ειδε με την κοπελα του μου λενε ο ενας δες την και ο αλλος μην τη δεις...τι λετε εσεις φιλοι μου?

Ούτε κατά διάνοια. Το μεγαλύτερο (λογω προσδοκιών) fail ending στα χρονικά.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Re: Απ: Lost

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 09 Οκτ 2014, 21:53

biglalas έγραψε:ειναι μια απο τις σειρες που δεν εχω δει..ο λογος οτι ειναι τεραστια..αξιζει να την ξεκινησω?? η θα απογοητευτω?? ενας φιλος που τη ειδε με την κοπελα του μου λενε ο ενας δες την και ο αλλος μην τη δεις...τι λετε εσεις φιλοι μου?

Αξίζει να τη δεις και με το παραπάνω. Το τέλος σηκώνει μεγάλη συζήτηση μπορεί να σου αρέσει μπορεί και όχι. Ξεκίνα τη πρώτη σεζόν και κρίνε μόνος σου αν αξίζει να τη δεις.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB