Από τα καλύτερα concepts για σειρά!
Στο τέλος όμως δεν το χειριστηκαν πολύ καλά κατά τη γνώμη μου..
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lost
jofus έγραψε:karlat89 έγραψε:Για μενα μια απογοήτευση,'οσο φανατικός ήμουν τοσο με κούρασε μη δίνοντας απαντήσεις
Ναι ήταν μεγάλο λάθος να το κάνουν αυτό..
Ισχύει , υπήρχαν μερικά σημεία που τα άφησαν έτσι και θα έπρεπε να τα λύσουν αλλά και πάλι άξιζε
-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
τι μεγαλο επικο ξενερωμα το τελος.... αη στο καλο πεντε χρονια απ τη ζωη μου εχασα.... πολυ εκνευριστικο που αφησαν παρα μα παρα πολλα αλυτα μυστηρια..
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
Re: Απ: Lost
biglalas έγραψε:ειναι μια απο τις σειρες που δεν εχω δει..ο λογος οτι ειναι τεραστια..αξιζει να την ξεκινησω?? η θα απογοητευτω?? ενας φιλος που τη ειδε με την κοπελα του μου λενε ο ενας δες την και ο αλλος μην τη δεις...τι λετε εσεις φιλοι μου?
Ούτε κατά διάνοια. Το μεγαλύτερο (λογω προσδοκιών) fail ending στα χρονικά.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Re: Απ: Lost
biglalas έγραψε:ειναι μια απο τις σειρες που δεν εχω δει..ο λογος οτι ειναι τεραστια..αξιζει να την ξεκινησω?? η θα απογοητευτω?? ενας φιλος που τη ειδε με την κοπελα του μου λενε ο ενας δες την και ο αλλος μην τη δεις...τι λετε εσεις φιλοι μου?
Αξίζει να τη δεις και με το παραπάνω. Το τέλος σηκώνει μεγάλη συζήτηση μπορεί να σου αρέσει μπορεί και όχι. Ξεκίνα τη πρώτη σεζόν και κρίνε μόνος σου αν αξίζει να τη δεις.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες