Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Απρ 2013, 22:28

Ξαναείδα τη φωλιά του κούκου με τον Jack Nicholson. Φοβερή ταινία και ερμηνία από τον Nicholson. Αξίζει να την δει όποιος δεν το έχει κάνει ήδη.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Blancanieves

Δημοσίευσηαπό velianitis » 09 Απρ 2013, 14:04

Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς με φοβερή μουσική που ακούγεται και μόνη της. Τρομερή σκηνοθεσία που καθηλώνει και δεν σε αφήνει στιγμή να καταλάβεις ότι πρόκειται για ασπρόμαυρη βουβή ταινία. Πολύ καλές ερμηνείες και μαγικές εικόνες.
velianitis

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Απρ 2013, 23:20

PetrifieD- έγραψε:Ξαναείδα τη φωλιά του κούκου με τον Jack Nicholson. Φοβερή ταινία και ερμηνία από τον Nicholson. Αξίζει να την δει όποιος δεν το έχει κάνει ήδη.

Την ειχα πετυχει καποτε στην ετ1 καποτε που δεν ηξερα καν τι ειναι ο νικολσον και μεχρι σημερα θυμαμαι ολη την ταινια απ'εξω. Πολυ δυνατη.

Χτες ειδα το Hobbit και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος(ειναι το αγαπημενο μου του τολκιν). Το εχουν αλλαξει σε κανα δυο σημεια αλλα τοσες ωρες που κρατησε δε θα χαθει στιγμη απο το βιβλιο! Εντυπωσιαστηκα απο την ερμηνεια του Μπιλμπο, πραγματικα μπραβο στον τυπο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 12 Απρ 2013, 20:12

μια πολύ καλή ταινία που είδα είναι το the impossible . αληθινή ιστορία που έχει να κάνει με το τσουναμι στο πουκετ
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 12 Απρ 2013, 20:16

Shepard έγραψε:
gagas80 έγραψε:φίλε shepard η ταινία φαίνεται πολύ καλή και θα τιμήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ

Ειναι Ανθρωπινη και με πολυ καλο χιουμορ ;)

Δεν γραφω πολλα, πρεπει να την δειτε!

η ταινία που πρότεινες ήταν εκπληκτική την είδα προχθές και μου άρεσε πάρα πολύ την προτείνω και εγώ σε όλους
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 14 Απρ 2013, 21:58

Gamer.

Απο τις μεγαλύτερες σαχλαμάρες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό GeorgeAl92 » 15 Απρ 2013, 07:26

Το Gamer ειναι ωραια ταινια με δραση αλλα σε βαζει να σκεφτεις πως θα ειναι το μελλον αν αρχισουν μεγαλες εταιρειες να εχουν ολο και μεγαλυτερη δυναμη ωστε να παρακαμπτουν κυβερνησεις και ανθρωπινα δικαιωματα και βεβαια οι ανθρωποι αν τους αφησουν γιατι θα ζουν ολοι μεσω του υπολογιστη. Μου θυμιζει το παιχνιδι Syndicate ως προς τη προσεγγυση.
Τωρα προσφατα ειδα το Gangster Squad και πραγματικα ηταν απιστευτο ειδικα για λατρες του La Noire.
GeorgeAl92

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Απρ 2013, 15:43

Eιδα το parental guidance με τον τρομερο billy crystal,πολυ αστεία οικογενειακή ταινία,που ευτυχώς λείπει το χαζοαμερικάνικο χιούμορ,
Θα την πρότεινα σε όποιους εχουν βαρεθηκε τα scary movie,ειναι κατι ωραιο και ελαφρύ
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 19 Απρ 2013, 19:39

Pulp Fiction. Προσωπικά δεν μου άρεσε. Την βρήκα αρκετά βαρετή.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό αννα » 20 Απρ 2013, 14:24

pretty woman.........
αννα

Δημοσιευσεις : 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB