- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 11:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Ξαναείδα τη φωλιά του κούκου με τον Jack Nicholson. Φοβερή ταινία και ερμηνία από τον Nicholson. Αξίζει να την δει όποιος δεν το έχει κάνει ήδη.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Blancanieves
Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς με φοβερή μουσική που ακούγεται και μόνη της. Τρομερή σκηνοθεσία που καθηλώνει και δεν σε αφήνει στιγμή να καταλάβεις ότι πρόκειται για ασπρόμαυρη βουβή ταινία. Πολύ καλές ερμηνείες και μαγικές εικόνες.
- velianitis
- Δημοσιευσεις : 27
PetrifieD- έγραψε:Ξαναείδα τη φωλιά του κούκου με τον Jack Nicholson. Φοβερή ταινία και ερμηνία από τον Nicholson. Αξίζει να την δει όποιος δεν το έχει κάνει ήδη.
Την ειχα πετυχει καποτε στην ετ1 καποτε που δεν ηξερα καν τι ειναι ο νικολσον και μεχρι σημερα θυμαμαι ολη την ταινια απ'εξω. Πολυ δυνατη.
Χτες ειδα το Hobbit και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος(ειναι το αγαπημενο μου του τολκιν). Το εχουν αλλαξει σε κανα δυο σημεια αλλα τοσες ωρες που κρατησε δε θα χαθει στιγμη απο το βιβλιο! Εντυπωσιαστηκα απο την ερμηνεια του Μπιλμπο, πραγματικα μπραβο στον τυπο.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Shepard έγραψε:gagas80 έγραψε:φίλε shepard η ταινία φαίνεται πολύ καλή και θα τιμήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ
Ειναι Ανθρωπινη και με πολυ καλο χιουμορ![]()
Δεν γραφω πολλα, πρεπει να την δειτε!
η ταινία που πρότεινες ήταν εκπληκτική την είδα προχθές και μου άρεσε πάρα πολύ την προτείνω και εγώ σε όλους
-
gagas80 - Δημοσιευσεις : 127
Το Gamer ειναι ωραια ταινια με δραση αλλα σε βαζει να σκεφτεις πως θα ειναι το μελλον αν αρχισουν μεγαλες εταιρειες να εχουν ολο και μεγαλυτερη δυναμη ωστε να παρακαμπτουν κυβερνησεις και ανθρωπινα δικαιωματα και βεβαια οι ανθρωποι αν τους αφησουν γιατι θα ζουν ολοι μεσω του υπολογιστη. Μου θυμιζει το παιχνιδι Syndicate ως προς τη προσεγγυση.
Τωρα προσφατα ειδα το Gangster Squad και πραγματικα ηταν απιστευτο ειδικα για λατρες του La Noire.
Τωρα προσφατα ειδα το Gangster Squad και πραγματικα ηταν απιστευτο ειδικα για λατρες του La Noire.
- GeorgeAl92
- Δημοσιευσεις : 6
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες