Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Φεβ 2013, 19:23

gamelover, πιστεύω πως αν βρούμε ποτέ κάποιο τρόπο να είναι δίκαιο για όλους, θα ηρεμήσω υπερβολικά :)

Προσπαθούμε να ψάξουμε διάφορες μεθόδους, που θα πάει, θα μας κάτσει κάτι ακριβώς στη μέση! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό gamelover » 11 Φεβ 2013, 19:28

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Για το σύστημα του διαγωνισμού τα έχουμε ξαναπεί,έτσι αποφάσισαν ο Παύλος και ο Δημήτρης θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση τους για το σύστημα του διαγωνισμού,και αυτοί προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο δίκαιο γίνεται.Από τη στιγμή που έχεις ενσωματωμένο μικρόφωνο στο λάπτοπ(όπως και εγώ) ακολουθείς της οδηγίες που έχει δώσει το Γιάννης και απλά συνδέεσαι και μπορείς να μιλάς στο live!

thanks!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό gamelover » 11 Φεβ 2013, 19:40

Sephiroth έγραψε:gamelover, πιστεύω πως αν βρούμε ποτέ κάποιο τρόπο να είναι δίκαιο για όλους, θα ηρεμήσω υπερβολικά :)

Προσπαθούμε να ψάξουμε διάφορες μεθόδους, που θα πάει, θα μας κάτσει κάτι ακριβώς στη μέση! :P

Βασικα Παυλο απο το λιγο χρονικο διαστημα που ειμαι στο site μπορω με ευκολια να συμπερανω ως προς αυτο το θεμα οτι δεν θα ηρεμησεις ποτε!! λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι..... :P
Απλα μεχρι να αλλαξει το συστημα οπου θα ειναι αρεστο για ΟΛΟΥΣ! ο καθενας απο μας που επισκεπτεται το site θα πρεπει να ξερει οτι αυτη ειναι η διαδικασια για τους διαγωνισμους και ή το αποδεχεται οπως ειναι με ολα τα καλα και τα στραβα ή το απορριπτει και τελος....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Φεβ 2013, 23:31

Και μόνο ότι γίνεται συζήτηση, κέρδος είναι :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό gamelover » 11 Φεβ 2013, 23:40

Sephiroth έγραψε:Και μόνο ότι γίνεται συζήτηση, κέρδος είναι :)

παω πασο τοτε! :)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό lust » 11 Φεβ 2013, 23:44

Να δεις που για τους περιπου 600ποντους που μαζεψα τη Κυριακη δεν ημουν 39ος ^_^
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 12 Φεβ 2013, 00:50

Ολοι οσοι ημασταν γυρω απο το 39 ζηλευουμε :P

Εγω παντως δεν μπορω να εχω παραπονο,το κερδισα το δωρακι μου,τωρα μενει να παρω ενα ipad xD

Πολλα ευχαριστω και ενα ΠΟΛΥ μεγάλο μπραβο για τον διαγωνισμο που εδωσε παρα πολλα δωρα,δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τοσο μεγαλο διαγωνισμο νομιζω,οχι μονο ηταν ολα μαζι πολυ μεγαλης αξιας αλλα ηταν και αμετρητοι οι τυχεροι και αυτο μετραει!
Και του χρονου :D :D :D
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 12 Φεβ 2013, 01:01

Τα δώρα ήταν υπέροχα συνολικής αξίας κοντά στα 10.000€ ! Ευχαριστούμε Enternity, με τέτοια δώρα που δίνονται, σημαίνει πως, υπάρχει φως στο τούνελ παρά την οικονομική κρίση... Και πάλι μπράβο!

Υ.Γ. Σε εμένα πάντως επιβεβαιώθηκε, για άλλη μία φορά ο "νόμος του Μέρφι"... :cry:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Φεβ 2013, 01:04

Ούφ τελείωσε ο διαγωνισμός, θα ησυχάσουμε λίγο. Τώρα όμως δεν πρέπει να βγούν και οι περιορισμοί από σχόλια και φόρουμ; μου εμφανίστηκε το μηνυματάκι στο φόρουμ σήμερα :P

Σίγουρα είναι δύσκολο να βρείτε έναν διαγωνισμό δίκαιο για όλους που ταυτόχρονα θα διαφημίζει και το site όπως πρέπει. Τι να γίνει; δε πειράζει, σιγά το πράγμα. Μια χαρά ήταν ο διαγωνισμός (αν και λίγο κουραστικό για να λάβεις μέρος) και ο επόμενος θα είναι καλύτερος και ίσως πιο ευρηματικός. Προς το παρόν χαλαρώστε λίγο και απολαύστε την ηρεμία και την γαλήνη. Για το DmC χρειάζονται κλασσικά 10 εξωγήινοι για να λάβεις μέρος οπότε όλα ΟΚ, δεν θα υπάρχουν ούτε διαμαρτυρίες ούτε σπαμ ούτε τίποτα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Nek Food » 18 Φεβ 2013, 09:03

Ξεκινάω απλά αναφέροντας ότι για μένα είναι γεγονός ότι τις πιο πολλές φορές διαβάζω τα νέα σας και τις δημοσιεύσεις (reviews/previews/news, top10, blogs/etc) από την ταμπλέτα "on the fly" (ή από τον λογαριασμό στην δουλειά στα μουλωχτά) συνήθως χωρίς καν να συνδεθώ στον λογαριασμό μου.

Ωστόσο, βαριέμαι αφάνταστα το points hunting system και για αυτό δεν συμμετείχα καθόλου στον τελευταίο διαγωνισμό με τα μεγάλα - υπέροχα δώρα του enternity. Το να ανταμοίβεις τους μόνιμους - ή μάλλον περισσότερο θα έλεγα - τους "χρήσιμους" χρήστες σαφώς και είναι θεμιτό, αλλά νομίζω τελικά ότι το σύστημα αυτό είναι υπερβολικό ακόμη και για αυτούς (να πω ότι δεν θεωρώ εαυτόν απόλυτα χρήσιμο λόγω συμμετοχής σε σχόλια κλπ, αλλά γενικά με θεωρώ μόνιμο). Τέλος πάντων αυτό το σύστημα σίγουρα δεν είναι για μένα, ακόμη και το τελευταίο που είδα σήμερα και με έσπρωξε στην παρούσα δημοσίευση περί 1000 βαθμών σε μία εβδομάδα, πόντους τους οποίους δεν είδα καν πως μπορώ να τους μαζέψω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, καθώς θεωρώ ότι αυτός ο "εξαναγκασμός" καταστρέφει την όποια επαφή μου με το site. Προσωπικά επιθυμώ να διαβάζω σοβαρά και ειλικρινά αυτό που με ενδιαφέρει, άντε αν έχω και κάτι να πω θα το πω, αλλά σίγουρα όχι να μπαίνω απλά για να γράψω πόντους, ή θα κυνηγάω να φουσκώνω το ηλεκτρονικό μου είναι, μπας και κερδίσω κάτι. Ειλικρινά όσο κι αν ψήνομαι για κάποια από τα όμορφα δώρα σας, δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω από το πολύ να βρω 10 εξωγήινους σε διάστημα μίας ή δυο εβδομάδων.

Καλή τύχη σε όσους πασχίζουν για τα δώρα, ειλικρινά πιστεύω ότι την χρειάζονται (και σίγουρα την/τα αξίζουν). Όπως και να έχει εσείς οι συντελεστές του φόρουμ συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε σε όλα νομίζω τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
Nek Food

Δημοσιευσεις : 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB