από Nek Food » 18 Φεβ 2013, 09:03
Ξεκινάω απλά αναφέροντας ότι για μένα είναι γεγονός ότι τις πιο πολλές φορές διαβάζω τα νέα σας και τις δημοσιεύσεις (reviews/previews/news, top10, blogs/etc) από την ταμπλέτα "on the fly" (ή από τον λογαριασμό στην δουλειά στα μουλωχτά) συνήθως χωρίς καν να συνδεθώ στον λογαριασμό μου.
Ωστόσο, βαριέμαι αφάνταστα το points hunting system και για αυτό δεν συμμετείχα καθόλου στον τελευταίο διαγωνισμό με τα μεγάλα - υπέροχα δώρα του enternity. Το να ανταμοίβεις τους μόνιμους - ή μάλλον περισσότερο θα έλεγα - τους "χρήσιμους" χρήστες σαφώς και είναι θεμιτό, αλλά νομίζω τελικά ότι το σύστημα αυτό είναι υπερβολικό ακόμη και για αυτούς (να πω ότι δεν θεωρώ εαυτόν απόλυτα χρήσιμο λόγω συμμετοχής σε σχόλια κλπ, αλλά γενικά με θεωρώ μόνιμο). Τέλος πάντων αυτό το σύστημα σίγουρα δεν είναι για μένα, ακόμη και το τελευταίο που είδα σήμερα και με έσπρωξε στην παρούσα δημοσίευση περί 1000 βαθμών σε μία εβδομάδα, πόντους τους οποίους δεν είδα καν πως μπορώ να τους μαζέψω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, καθώς θεωρώ ότι αυτός ο "εξαναγκασμός" καταστρέφει την όποια επαφή μου με το site. Προσωπικά επιθυμώ να διαβάζω σοβαρά και ειλικρινά αυτό που με ενδιαφέρει, άντε αν έχω και κάτι να πω θα το πω, αλλά σίγουρα όχι να μπαίνω απλά για να γράψω πόντους, ή θα κυνηγάω να φουσκώνω το ηλεκτρονικό μου είναι, μπας και κερδίσω κάτι. Ειλικρινά όσο κι αν ψήνομαι για κάποια από τα όμορφα δώρα σας, δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω από το πολύ να βρω 10 εξωγήινους σε διάστημα μίας ή δυο εβδομάδων.
Καλή τύχη σε όσους πασχίζουν για τα δώρα, ειλικρινά πιστεύω ότι την χρειάζονται (και σίγουρα την/τα αξίζουν). Όπως και να έχει εσείς οι συντελεστές του φόρουμ συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε σε όλα νομίζω τα επίπεδα.