gkampanis έγραψε:Εγω παντος οσον αφορα τις τιμες μου φενονται απιστευτα υψηλες και το μονο που εχουν μεσα ειναι ενα βιβλιαρακι της πλακας και αυτο ολο. θυμαμαι οταν αγοραζα για το Super Nintendo ειχε μεσα γαμε γθιδε χαρτη του παιχνιδιου γενικα ειχε μια αξια τωρα ποια τιποτα![]()
PetrifieD- έγραψε:Tώρα αυτά έχουν αρχίσει και τα ενσωματώνουν μέσα στα παιχνίδια για να σώσουν και καλά τα δάση. Απλά για να μειώσουν τα έξοδα. Τουλάχιστον όντως ξοδεύουν λιγότερο χαρτί έτσι. Νομίζω βολεύει περισσότερο να έχεις απλά ένα 2σέλιδο manual με τον χειρισμό και τα υπόλοιπα να μπορείς να τα βρείς μέσα στο παιχνίδι. Πάντως ισχύει ότι οι συσκευασίες είναι πολύ πιο πρόχειρες από ότι παλιά ενώ τα παιχνίδια ακριβαίνουν.
PetrifieD- έγραψε:E ναι το έχουμε ξαναπεί. Πλέον δεν μας προσέχουν τόσο πολύ όσο παλιά. Θέλουν το γρήγορο κέρδος με τα λιγότερα έξοδα. Όσες περισσότερες γραβάτες είναι σε μια εταιρία τόσο χειρότερα παιχνίδια θα βλέπουμε. Από τότε που το gaming άρχισε να αποφέρει τρελά έσοδα και αναμείχτηκαν και άσχετες εταιρίες και αγόραζαν τα μικρά στούντιο αυτό γίνεται. Μπορεί το στούντιο να θέλει να σε ικανοποιήσει αλλά η μαμά εταιρία δεν το αφήνει γιατί έχει επενδύσει και θέλει να βγάλει λεφτά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και αυτό είναι πιο έντονο τώρα με τη κρίση. Εξού και οι ελλιπείς και "κρύες" συσκευασίες, τα μικρά campaign και τα ακριβά DLC. Αν συνεχίσει έτσι ο κλάδος του gaming δεν μας βλέπω καλά. Φταίμε και εμείς βέβαια όταν πάμε και αγοράζουμε παιχνίδια day 1 60 ευρώ χωρίς να το σκεφτούμε. Τρανά παραδείγματα σε αυτά που λέω είναι τα Diablo 3 και SWTOR. Σίγουρα βγαίνουν και ποιοτικά παιχνίδια αλλά αυτά αρχίζουν και λιγοστεύουν.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης