Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 12:33

σίγουρα και με αυτά που γίνονται στις κερκίδες μας να κυνηγάνε όποιον δεν βρίζει τους παίκτες δεν νομίζω ότι κάποιος υγιής φίλαθλος θα πάει...η τιμή δεν με πειράζει άμα είναι να πάω 1 φορά το μήνα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 12:40

Εγώ προσωπικά δεν πάω γήπεδο γιατί αφενός είναι το οικονομικό μα κυρίως γιατί δεν μπορώ να ακούω τα μπινελίκια όλη την ώρα. Μα εάν δεν υπάρχει θέληση να καθαριστούν οι εξέδρες.... Θα έρθει μετά ο κ.Αλαφούζος και θα πει δεν πηγαίνετε στο γήπεδο που να βρούμε χρήματα για την ομάδα.... Φαύλος κύκλος τα πάντα σε αυτή τη χώρα. και ακόμα χειρότερα σε μας τους Παναθηναϊκούς.... :?
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 12:47

εγώ πιστεύω ότι την πατήσαμε με τα ωραία λόγια της πολυμετοχικότητας και διώξαμε την οικογένεια...άμα η ομάδα βγάζει υγεία ο κόσμος θα στηρίξει...στο μπάσκετ γιατί αν και χάσαμε του τίτλους πέρυσι όλοι τους χειροκροτούσαμε και τους υποστηρίζουμε και φέτος με μικρότερο μπάτζετ...είναι αυτό που βγάζει η ομάδα προς τα έξω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 12:53

Επίσης πιστεύω ότι δεν ξέρω και γω από πότε έχει να έρθει προπονητής που να φαίνεται η δουλειά του στο γήπεδο! Και έχουμε ένα σωρό παίκτες που δεν φαίνεται να έχουν όρεξη για μπάλα. Εμένα αυτό μου βγάζουν όταν βλέπω την ομάδα να παίζει. Τον ένα που είχε όρεξη και θα τον χρειαζόμασταν φέτος τον έδιωξαν και τώρα στη Φούλαμ βγάζει μάτια και φαίνεται η αξία του! Αν είναι δυνατόν πια....
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 13:04

και να ήταν μόνο αυτό...αντί να φέρουν έναν προπονητή που να ξέρει την Ελλάδα και να φτιάξει σιγά σιγά την ομάδα φέρνουμε τον κάθε ξένο και μας γεμίζουν και το ρόστερ με παίχτες ανίκανους...γιατί ο κατσουράνης έπρεπε να φύγει...ο γκούμας πιο παλιά...μια ζωή τα ίδια λάθη...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 13:20

Πάντα διοικήσεις που κάνουν λάθη είχαμε. Γι'αυτό πάντα βλέπουμε την πλάτη του Ολυμπιακού. Μια χρονιά ήταν καλή η διοίκηση τα τελευταία χρόνια και πήραμε εμείς πρωτάθλημα! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ....
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 13:37

δεν νομίζω...απλά εκείνη τη χρονιά δεν είχαμε αντίπαλο...είχαμε ξοδέψει τεράστια ποσά για άχρηστες μεταγραφές,προπονητές και ψευτό παναθηναϊκούς που έπαιξαν με την ομάδα...οργάνωση είχαμε παλιά αλλά δεν είχε στηρίξει η ομάδα από την διοίκηση...ή έστω έτσι εγώ πιστεύω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 13:56

Η ελπίδα τώρα είναι μήπως βγουν νέοι παίκτες να τραβήξουν την ομάδα από το χέρι.... ή ακόμα και να πουλήσουμε κάποιον για να πάρει η ομάδα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 14:50

ποιόν να αγοράσουν από εμάς???μόνο ο καρνέζης,ο καπίνο,ο βύντρα,ο μαυρίας και ο χριστοδουλόπουλος μπορούν να πουληθούν...αλλά άμα δώσουμε και αυτούς τι θα κάνουμε???
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 15:01

Εάν βγουν και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες θα υπάρξει μέλλον. Αυτό πρέπει να κάνουν τώρα. Ο Λάζαρος πάει για Χέρτα άκουσα στο ράδιο. Ο Καρνέζης παίζει να φύγει το καλοκαίρι. Μετά θα έχουμε τον Καπίνο που και αυτός φάνηκε πολύ καλός. Τωρα πες μου ο Βύντρα γιατί να μην φύγει. Μια καλή χρονια έκανε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Για κέντρο άμυνας όντως θα πρέπει να υπάρχει κάποιος έμπειρος μα τόσα χρόνια τον είδαμε πως είναι μέτριος παίκτης. Εκείνος ο νέος ο Τριανταφυλλόπουλος μου άρεσε αλλά το μέλλον θα δείξει....
Άβαταρ μέλους
Raphael

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB