- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Εγώ προσωπικά δεν πάω γήπεδο γιατί αφενός είναι το οικονομικό μα κυρίως γιατί δεν μπορώ να ακούω τα μπινελίκια όλη την ώρα. Μα εάν δεν υπάρχει θέληση να καθαριστούν οι εξέδρες.... Θα έρθει μετά ο κ.Αλαφούζος και θα πει δεν πηγαίνετε στο γήπεδο που να βρούμε χρήματα για την ομάδα.... Φαύλος κύκλος τα πάντα σε αυτή τη χώρα. και ακόμα χειρότερα σε μας τους Παναθηναϊκούς.... 

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
εγώ πιστεύω ότι την πατήσαμε με τα ωραία λόγια της πολυμετοχικότητας και διώξαμε την οικογένεια...άμα η ομάδα βγάζει υγεία ο κόσμος θα στηρίξει...στο μπάσκετ γιατί αν και χάσαμε του τίτλους πέρυσι όλοι τους χειροκροτούσαμε και τους υποστηρίζουμε και φέτος με μικρότερο μπάτζετ...είναι αυτό που βγάζει η ομάδα προς τα έξω...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Επίσης πιστεύω ότι δεν ξέρω και γω από πότε έχει να έρθει προπονητής που να φαίνεται η δουλειά του στο γήπεδο! Και έχουμε ένα σωρό παίκτες που δεν φαίνεται να έχουν όρεξη για μπάλα. Εμένα αυτό μου βγάζουν όταν βλέπω την ομάδα να παίζει. Τον ένα που είχε όρεξη και θα τον χρειαζόμασταν φέτος τον έδιωξαν και τώρα στη Φούλαμ βγάζει μάτια και φαίνεται η αξία του! Αν είναι δυνατόν πια....
-
και να ήταν μόνο αυτό...αντί να φέρουν έναν προπονητή που να ξέρει την Ελλάδα και να φτιάξει σιγά σιγά την ομάδα φέρνουμε τον κάθε ξένο και μας γεμίζουν και το ρόστερ με παίχτες ανίκανους...γιατί ο κατσουράνης έπρεπε να φύγει...ο γκούμας πιο παλιά...μια ζωή τα ίδια λάθη...
-
δεν νομίζω...απλά εκείνη τη χρονιά δεν είχαμε αντίπαλο...είχαμε ξοδέψει τεράστια ποσά για άχρηστες μεταγραφές,προπονητές και ψευτό παναθηναϊκούς που έπαιξαν με την ομάδα...οργάνωση είχαμε παλιά αλλά δεν είχε στηρίξει η ομάδα από την διοίκηση...ή έστω έτσι εγώ πιστεύω...
-
Εάν βγουν και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες θα υπάρξει μέλλον. Αυτό πρέπει να κάνουν τώρα. Ο Λάζαρος πάει για Χέρτα άκουσα στο ράδιο. Ο Καρνέζης παίζει να φύγει το καλοκαίρι. Μετά θα έχουμε τον Καπίνο που και αυτός φάνηκε πολύ καλός. Τωρα πες μου ο Βύντρα γιατί να μην φύγει. Μια καλή χρονια έκανε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Για κέντρο άμυνας όντως θα πρέπει να υπάρχει κάποιος έμπειρος μα τόσα χρόνια τον είδαμε πως είναι μέτριος παίκτης. Εκείνος ο νέος ο Τριανταφυλλόπουλος μου άρεσε αλλά το μέλλον θα δείξει....
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες