Kαλά τα όσκαρ πολλές φορές είναι για να κλαίει κανείς. Δηλαδή φέτος δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σαρώσει το zero dark thirty μόνο και μόνο επειδή Αμερικάνοι σκοτώνουν Μουσουλμάνους και συγκεκριμένα τον Bin Laden. Όπως τότε που το Hurt locker τα πήρε από το Avatar. Ότι να ναι πολλές φορές ειδικά όταν παίρνουν μέρος πολεμικές ταινίες.
Πάντως αν δεν έπαιρνε μία έστω χρυσή σφαίρα ο Jim Parsons θα ήταν μεγάλη αδικία. Ευτυχώς το κατάφερε και μπορεί να πάρει και άλλη πιστεύω. Eίναι μερικοί ηθοποιοί που πρέπει να βραβεύονται πως να το κάνουμε. Όπως και ο Neil Patrick Harris θα έπρεπε να έχει βραβευθεί για το How I met your mother.
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 06:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Big Bang Theory
@Roukos είναι όντως φανταστική σκηνή!!! Καταπληκτικός ο Howard! Η σειρά θα έχει σίγουρα 7η season μιας και έχουν ήδη συμφωνήσει (αλίμονο με τέτοια νούμερα). Οι Χρυσές Σφαίρες έχουν συνήθως προωθητικό ρόλο. Φέτος στις κωμωδίες τις δώσανε στο Girls και στο House of Lies, που και οι δύο είναι στη δεύτερη season. Πάντως το bbt και ο Jim Parsons αξίζουν περισσότερα βραβεία!
-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
O Howard είναι τέλειος και μου άρεσε η σχέση που είχε με τον Raj. Πάνε αυτά, παντρεύτηκε αλλά και πάλι έχει πλάκα όταν προσπαθεί να ξεφύγει όπως το επεισόδιο που παίζουν DnD. Και κάνει και φοβερές μιμίσεις. Αλλά όταν υπάρχει ένας Sheldon στη σειρά όλοι οι άλλοι περνάνε σε 2η μοίρα αναγκαστικά 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:O Howard είναι τέλειος και μου άρεσε η σχέση που είχε με τον Raj. Πάνε αυτά, παντρεύτηκε αλλά και πάλι έχει πλάκα όταν προσπαθεί να ξεφύγει όπως το επεισόδιο που παίζουν DnD. Και κάνει και φοβερές μιμίσεις. Αλλά όταν υπάρχει ένας Sheldon στη σειρά όλοι οι άλλοι περνάνε σε 2η μοίρα αναγκαστικά
Κάνει τρομερή μίμηση Nicolas Cage!!

-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες