The Big Bang Theory

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Ιαν 2013, 22:34

Kαλά τα όσκαρ πολλές φορές είναι για να κλαίει κανείς. Δηλαδή φέτος δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σαρώσει το zero dark thirty μόνο και μόνο επειδή Αμερικάνοι σκοτώνουν Μουσουλμάνους και συγκεκριμένα τον Bin Laden. Όπως τότε που το Hurt locker τα πήρε από το Avatar. Ότι να ναι πολλές φορές ειδικά όταν παίρνουν μέρος πολεμικές ταινίες.

Πάντως αν δεν έπαιρνε μία έστω χρυσή σφαίρα ο Jim Parsons θα ήταν μεγάλη αδικία. Ευτυχώς το κατάφερε και μπορεί να πάρει και άλλη πιστεύω. Eίναι μερικοί ηθοποιοί που πρέπει να βραβεύονται πως να το κάνουμε. Όπως και ο Neil Patrick Harris θα έπρεπε να έχει βραβευθεί για το How I met your mother.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Ιαν 2013, 01:25

@Roukos είναι όντως φανταστική σκηνή!!! Καταπληκτικός ο Howard! Η σειρά θα έχει σίγουρα 7η season μιας και έχουν ήδη συμφωνήσει (αλίμονο με τέτοια νούμερα). Οι Χρυσές Σφαίρες έχουν συνήθως προωθητικό ρόλο. Φέτος στις κωμωδίες τις δώσανε στο Girls και στο House of Lies, που και οι δύο είναι στη δεύτερη season. Πάντως το bbt και ο Jim Parsons αξίζουν περισσότερα βραβεία!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό roukos » 18 Ιαν 2013, 15:24

SirLvr έγραψε: Πάντως το bbt και ο Jim Parsons αξίζουν περισσότερα βραβεία!

δυστυχώς μεγάλη αλήθεια....άντε να δούμε του χρόνου μήπως το κερδίσει :P
Άβαταρ μέλους
roukos

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Ιαν 2013, 15:36

roukos έγραψε:
SirLvr έγραψε: Πάντως το bbt και ο Jim Parsons αξίζουν περισσότερα βραβεία!

δυστυχώς μεγάλη αλήθεια....άντε να δούμε του χρόνου μήπως το κερδίσει :P

Σιγά μην του το δώσουν..Σε καμιά σειρά που τη βλέπουν 1.5 εκατομμύρια άνθρωποι θα τις δώσουν.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 18 Ιαν 2013, 23:37

Κι ο Howard ειναι εκπληκτικος αλλα εχει επισκιαστει απο τον Sheldon. Για μενα ο 2ος αγαπημενος της παρεας! Στην τελευταια σαιζον επισης η ολη υποθεση του γαμου που τον εχει σοβαρεψει τον εφερε σε πιο παθητικο ρολο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 19 Ιαν 2013, 00:27

Όντως..Μου έχει λείψει το creepy στυλ του!! Τώρα τα αστεία του αφορούν πιο πολύ τους άλλους της παρέας.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Ιαν 2013, 04:18

Ειχα πεθανει στα πρωτα επεισοδια οταν ειχε πληρωμενη συνοδο σε ενα high class party... Ελπιζω να του βρουν κατι ενδιαφερον για τη συνεχεια γιατι ειναι γενικα πολυ καλος και ο ηθοποιος πισω απο τον ρολο!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 03:34

O Howard είναι τέλειος και μου άρεσε η σχέση που είχε με τον Raj. Πάνε αυτά, παντρεύτηκε αλλά και πάλι έχει πλάκα όταν προσπαθεί να ξεφύγει όπως το επεισόδιο που παίζουν DnD. Και κάνει και φοβερές μιμίσεις. Αλλά όταν υπάρχει ένας Sheldon στη σειρά όλοι οι άλλοι περνάνε σε 2η μοίρα αναγκαστικά :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Ιαν 2013, 18:11

PetrifieD- έγραψε:O Howard είναι τέλειος και μου άρεσε η σχέση που είχε με τον Raj. Πάνε αυτά, παντρεύτηκε αλλά και πάλι έχει πλάκα όταν προσπαθεί να ξεφύγει όπως το επεισόδιο που παίζουν DnD. Και κάνει και φοβερές μιμίσεις. Αλλά όταν υπάρχει ένας Sheldon στη σειρά όλοι οι άλλοι περνάνε σε 2η μοίρα αναγκαστικά :)

Κάνει τρομερή μίμηση Nicolas Cage!! :P
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 01:10

Eμένα μου άρεσε όταν έκανε τον Stephen Hawkin. Tέλειο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB