Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό MaryAnn23 » 14 Ιαν 2013, 14:40

Το τελευταιο που ειδα ηταν το hunger games,λιγο καθυστερημενα βεβαια :P Μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο!Τωρα ψηνομαι να παω να δω το Texas chainsaw massacre στο cinema.Αληθεια το εχει δει κανεις?Αξιζει?
MaryAnn23

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Spahar » 14 Ιαν 2013, 14:44

akisbeat77 έγραψε:
litanies έγραψε:^η Σουηδική τριλογία κλάσεις ανώτερη από την αμερικάνικη ταινία.

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το αμερικανικο. Τα σουηδικα με μπερδεψαν λιγο ισως λογω γλωσσας

Και το Αμερικάνικο ωραίο είναι, αλλά και εγώ πρώτα είχα τα Σουηδικά, τα οποία τα λάτρεψα, κυρίως το 1ο και το 3ο, το 2ο είχε κάποια θεματάκια κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό litanies » 14 Ιαν 2013, 14:57

akisbeat77 έγραψε:
litanies έγραψε:^η Σουηδική τριλογία κλάσεις ανώτερη από την αμερικάνικη ταινία.

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το αμερικανικο. Τα σουηδικα με μπερδεψαν λιγο ισως λογω γλωσσας

γιατί σε μπέρδεψαν φίλτατε τα Σουηδικά?
ίσα ίσα που είναι πολύ καλό να βλέπουμε τις ταινίες στην γλώσσα που έχουν γυριστεί, είτε αυτά είναι τα Σουηδικά είτε τα Φινλανδικά είτε τα Ρουμάνικα..
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό sofianaxos » 14 Ιαν 2013, 15:36

Upside down, πολύ καλό, θα το ξανάβλεπα ευχαρίστως.
sofianaxos

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό adamidis dimitris » 14 Ιαν 2013, 16:01

Jackie chan
adamidis dimitris

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό DonGrego » 14 Ιαν 2013, 16:03

Cloud Atlas
DonGrego

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 14 Ιαν 2013, 16:08

DonGrego έγραψε:Cloud Atlas
adamidis dimitris έγραψε:Jackie chan

τι εννοείτε δεν γράφουμε ανούσια θέματα ....θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση...αν σας αρέσει κάποια ταινία αιτιολογήστε μην δημιουργούμε spamming
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό vegeta13 » 14 Ιαν 2013, 16:15

χθες το βραδυ ειδα την ελληνικη ταινια αδικος κοσμος με τον καφετζοπουλο, πραγματικα εχασα 107 λεπτα απο τη ζωη μου τσαμπα!
Άβαταρ μέλους
vegeta13

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 14 Ιαν 2013, 16:36

Lionheart πες τα όλο τέτοια βλέπω στο φόρουμ σήμερα. Να μαζέψουμε πόντους για τους διαγωνισμούς δεν λέω αλλά τουλάχιστον να συμμετέχουμε στην εκάστοτε συζήτηση και να δημιουργήσουμε έναν τυπικό έστω διάλογο.

Τώρα όσο για τα the girl with the dragon tattoo, εγώ είχα ακούσει από πολλούς ότι τα σουιδικά είναι καλύτερα. Και γενικώς δεν μου αρέσει καθόλου όταν βγαίνει μια καλή ταινία σε οποιαδήποτε χώρα και αμέσως το hollywood την αντιγράφει και την γυρίζει στα Αγγλικά. Το μισώ αυτό πραγματικά. Προτιμώ να δω το αυθεντικό πράγμα. Το ίδιο είχε γίνει και με το Σουιδικό (πάλι) Let the right one in. Εγώ το είχα δει στα Σουιδικά και μου άρεσε πολύ και μετά από 2 χρόνια περίπου βγήκε και στα Αγγλικά και ξενέρωσα. Καθαρά για το χρήμα και μόνο αυτές οι μεταφορές. Και τώρα γυρίζεται και το 2ο μέρος της millenium trilogy, το the girl who played with fire, στα Αγγλικά. Σταμάτα ρε hollywood να μαγαρίζεις τις ταινίες. Άφησε τες ήσυχες πια!
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 14 Ιαν 2013, 16:51

litanies έγραψε:
akisbeat77 έγραψε:

γιατί σε μπέρδεψαν φίλτατε τα Σουηδικά?
ίσα ίσα που είναι πολύ καλό να βλέπουμε τις ταινίες στην γλώσσα που έχουν γυριστεί, είτε αυτά είναι τα Σουηδικά είτε τα Φινλανδικά είτε τα Ρουμάνικα..

Δεν ειμαι εξοικειωμένος με την συγκεκριμενη γλωσσα. Μου ακουγοταν και λιγο αστεια.
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB