- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 23:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
akisbeat77 έγραψε:litanies έγραψε:^η Σουηδική τριλογία κλάσεις ανώτερη από την αμερικάνικη ταινία.
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το αμερικανικο. Τα σουηδικα με μπερδεψαν λιγο ισως λογω γλωσσας
Και το Αμερικάνικο ωραίο είναι, αλλά και εγώ πρώτα είχα τα Σουηδικά, τα οποία τα λάτρεψα, κυρίως το 1ο και το 3ο, το 2ο είχε κάποια θεματάκια κατά τη γνώμη μου.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
akisbeat77 έγραψε:litanies έγραψε:^η Σουηδική τριλογία κλάσεις ανώτερη από την αμερικάνικη ταινία.
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το αμερικανικο. Τα σουηδικα με μπερδεψαν λιγο ισως λογω γλωσσας
γιατί σε μπέρδεψαν φίλτατε τα Σουηδικά?
ίσα ίσα που είναι πολύ καλό να βλέπουμε τις ταινίες στην γλώσσα που έχουν γυριστεί, είτε αυτά είναι τα Σουηδικά είτε τα Φινλανδικά είτε τα Ρουμάνικα..
-
litanies - Δημοσιευσεις : 444
DonGrego έγραψε:Cloud Atlas
adamidis dimitris έγραψε:Jackie chan
τι εννοείτε δεν γράφουμε ανούσια θέματα ....θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση...αν σας αρέσει κάποια ταινία αιτιολογήστε μην δημιουργούμε spamming
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Lionheart πες τα όλο τέτοια βλέπω στο φόρουμ σήμερα. Να μαζέψουμε πόντους για τους διαγωνισμούς δεν λέω αλλά τουλάχιστον να συμμετέχουμε στην εκάστοτε συζήτηση και να δημιουργήσουμε έναν τυπικό έστω διάλογο.
Τώρα όσο για τα the girl with the dragon tattoo, εγώ είχα ακούσει από πολλούς ότι τα σουιδικά είναι καλύτερα. Και γενικώς δεν μου αρέσει καθόλου όταν βγαίνει μια καλή ταινία σε οποιαδήποτε χώρα και αμέσως το hollywood την αντιγράφει και την γυρίζει στα Αγγλικά. Το μισώ αυτό πραγματικά. Προτιμώ να δω το αυθεντικό πράγμα. Το ίδιο είχε γίνει και με το Σουιδικό (πάλι) Let the right one in. Εγώ το είχα δει στα Σουιδικά και μου άρεσε πολύ και μετά από 2 χρόνια περίπου βγήκε και στα Αγγλικά και ξενέρωσα. Καθαρά για το χρήμα και μόνο αυτές οι μεταφορές. Και τώρα γυρίζεται και το 2ο μέρος της millenium trilogy, το the girl who played with fire, στα Αγγλικά. Σταμάτα ρε hollywood να μαγαρίζεις τις ταινίες. Άφησε τες ήσυχες πια!
Τώρα όσο για τα the girl with the dragon tattoo, εγώ είχα ακούσει από πολλούς ότι τα σουιδικά είναι καλύτερα. Και γενικώς δεν μου αρέσει καθόλου όταν βγαίνει μια καλή ταινία σε οποιαδήποτε χώρα και αμέσως το hollywood την αντιγράφει και την γυρίζει στα Αγγλικά. Το μισώ αυτό πραγματικά. Προτιμώ να δω το αυθεντικό πράγμα. Το ίδιο είχε γίνει και με το Σουιδικό (πάλι) Let the right one in. Εγώ το είχα δει στα Σουιδικά και μου άρεσε πολύ και μετά από 2 χρόνια περίπου βγήκε και στα Αγγλικά και ξενέρωσα. Καθαρά για το χρήμα και μόνο αυτές οι μεταφορές. Και τώρα γυρίζεται και το 2ο μέρος της millenium trilogy, το the girl who played with fire, στα Αγγλικά. Σταμάτα ρε hollywood να μαγαρίζεις τις ταινίες. Άφησε τες ήσυχες πια!
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
litanies έγραψε:akisbeat77 έγραψε:litanies έγραψε:^η Σουηδική τριλογία κλάσεις ανώτερη από την αμερικάνικη ταινία.
γιατί σε μπέρδεψαν φίλτατε τα Σουηδικά?
ίσα ίσα που είναι πολύ καλό να βλέπουμε τις ταινίες στην γλώσσα που έχουν γυριστεί, είτε αυτά είναι τα Σουηδικά είτε τα Φινλανδικά είτε τα Ρουμάνικα..
Δεν ειμαι εξοικειωμένος με την συγκεκριμενη γλωσσα. Μου ακουγοταν και λιγο αστεια.
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες